07.03.07
20:43
Значи искам да стопя излишните мазнини, които са бая.Почнала съм НВД ама само с нея няма да стане.Проблемни са ми местата по талията, ханша и корема.Значи не взимам никакви добавки и не правя упр. от сорта на клекове с щанги, вдигане на щанги и т.н. страх ме е да не направя мн голяма мускулна маса. Та ето ми е тренировъчната програма:
Понеделник - вело,степер,корем(ab-swing и от лежанка за коремни преси) и гърди(само от скрепец)
Вторник - вело,степер,бицепс(само ждигане на гири) и трицепс(от скрипеца)
Сряда - вело, степер, гръб(скрипец), рамо и корем
четвъртък - бицепс, трицепс , вело и степер
петък - вело, степер, корем, гърди
Това ми е тренорива4ната програма.Плс пишете ако допускам някой грешки :)
07.03.07
20:48
Това вело по колко време е? Общо взето трябва да прочетеш доста за кардио тренировката. Виж също и раздела за жени, там има програма мисля, че на fitday беше която много ми хареса.
07.03.07
22:02
чела съм доста за кардио тренировките ама няма да мога да ги правя като света , защото имам проблем с лявото коляно.попринцип велото ми е около 10 мин за загрявка и след тва накрая около 20-на минути :)
08.03.07
13:36
ми опитвам се да спазвам НВД.
Тъй като не гониш нищо друго освен топенето на килца - сведи до минимум въглехидратите и мазнините и разбий храненията на по-чести интервали...нещо такова. Кардиото също е много важно! Аз винаги препоръчвам сауна (колкото и да не се топи от нея). Казаното до тук на мен ми е помогнало да сваля 25 килограма все пак (някак си нагодено като за мене).
09.03.07
18:53
кардио не мога да практикувам.Имам проблеми с крака.Днес например карах 15 минути със средно темпо и след това не можех да ходя поне 3 минути.Еми не става с колело, макар че и аз съм чела , 4е кардиото е едно от нещата, които наи-добре топят мазнини.Но в моя случай просто е невъзможно толкова много колело :cry:
...дори и без никакво натоварване ли не можеш да въртиш колелото? Тоя крак само от колелото ли те боли? Ако подскачаш, тичаш, ходиш бързо пак ли ти създава проблеми?
10.03.07
16:19
ми от тичане и скачане ми създава проблеми.От бързо ходене не.Също така десетина минутки вело пак не е фатално.Но мисълта ми беше за кардиото.На всякаде чета, че трябва да е поне 30 минути и то с пулс от 60-90% от максималния :shock: .в моя случаи това е невъзможно.
[quote author=“andreeva”]ми от тичане и скачане ми създава проблеми.От бързо ходене не.Също така десетина минутки вело пак не е фатално.Но мисълта ми беше за кардиото.На всякаде чета, че трябва да е поне 30 минути и то с пулс от 60-90% от максималния :shock: .в моя случаи това е невъзможно.
Кардио може и да е 20 минути. ВИсокоинтензивно интервално тичане. В много случай дори е по-добро.
10.03.07
19:37
mersi :)