10.03.07
04:55
абе кво е това чудо, след всяка тренировка имам адска мускулна треска.
особено гърди немога да си движа ръцате след това.
като се пипна ще умра. кво правя грешно незнам.
тренирам от 6 години.
освен ако не тренирам всеки ден че м/у мускулните групи да има 2 дни макс, по друг начин неможах да намеря решение на проблема. седи тая треска седмица, че и нагоре.
4 пъти седмично тренирам, гърди-гръб-почивка-ръце-рамо-почивка
благодаря предварително.
10.03.07
07:04
Ще опишеш ли начина си на хранене примерно? Също така мислиш ли, че се възстановяваш достатъчно?
че мускулната треска небеше ли знак ,че си направил качествена тренировка и си натоварил дадения мускул добре :roll: Аз така знам поне ,ама чак да немога да се барна
[quote author=“J0”]че мускулната треска небеше ли знак ,че си направил качествена тренировка и си натоварил дадения мускул добре :roll: Аз така знам поне ,ама чак да немога да се барна
По принцип да, но не и ако е жестока всеки път.След тренировка имам на другия ден лека мускулна треска, приятна такава, а изчезне ли започвам да се притеснявам.
Success = 35% training + 45% nutrition + 15% recovery + 5% supplements
Добра формулка.
Съветвам те да прочетеш повече за фитнеса като цяло. Явно правиш стабилни грешки, които не може да ти се каже какви са, тъй като не си сал никаква информация. И идеята да се стренира м.група през 2 дена е повече от несериозна за непрофесионалист и/или невзимащ тежка химия.
Друго което може да ти е проблемно това е липсата на витамини и вода, но не мисля, че това е основното, при положение, че треската се силна и продължава толкова дълго.
Може да става дума и за някакво заболяване което минава незабелязано от теб.
С 6 годишен стаж направо ме очудва проблема ти. По-рано имало ли е такива “проблеми”?