писна ми

10.03.07
04:55

абе кво е това чудо, след всяка тренировка имам адска мускулна треска.
особено гърди немога да си движа ръцате след това.
като се пипна ще умра. кво правя грешно незнам.

тренирам от 6 години.
освен ако не тренирам всеки ден че м/у мускулните групи да има 2 дни макс, по друг начин неможах да намеря решение на проблема. седи тая треска седмица, че и нагоре.
4 пъти седмично тренирам, гърди-гръб-почивка-ръце-рамо-почивка

благодаря предварително.

Ще опишеш ли начина си на хранене примерно? Също така мислиш ли, че се възстановяваш достатъчно?

10.03.07
11:20

че мускулната треска небеше ли знак ,че си направил качествена тренировка и си натоварил дадения мускул добре  :roll: Аз така знам поне ,ама чак да немога да се барна

10.03.07
12:12

[quote author=“J0”]че мускулната треска небеше ли знак ,че си направил качествена тренировка и си натоварил дадения мускул добре  :roll: Аз така знам поне ,ама чак да немога да се барна

По принцип да, но не и ако е жестока всеки път.След тренировка имам на другия ден лека мускулна треска, приятна такава, а изчезне ли започвам да се притеснявам.

Success = 35% training + 45% nutrition + 15% recovery + 5% supplements

Добра формулка.

11.03.07
10:13

Съветвам те да прочетеш повече за фитнеса като цяло. Явно правиш стабилни грешки, които не може да ти се каже какви са, тъй като не си сал никаква информация. И идеята да се стренира м.група през 2 дена е повече от несериозна за непрофесионалист и/или невзимащ тежка химия.

Друго което може да ти е проблемно това е липсата на витамини и вода, но не мисля, че това е основното, при положение, че треската се силна и продължава толкова дълго.

Може да става дума и за някакво заболяване което минава незабелязано от теб.

11.03.07
12:43

С 6 годишен стаж направо ме очудва проблема ти. По-рано имало ли е такива “проблеми”?

01.04.07
12:15

Претрениране? Нужда от почивка и прекъсване?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1