11.03.07
17:11
1. Мога ли да правя упражнения всеки ден ако съм начинаещ . РАзбира се за различни мускули.
2. За едни мускули по колко пъти най-много в седмицата да правя упражнения .
3.На една серия колко пъти да повтарям даденото движение . Защото при тези които правя не чувствам натоварване а ми казват че са правилни ( мой приятели ) .
4.При упражненията за гърди защо не чувствам никакво натоварване - или по - точно го чувствам повече в ръцете .
5. И последно как най - бързо се правят гърди .
Знам че въпросите са аматьорски за вас но моля ви отговорете ми .
1. Според мен е по-удачно да си избереш 3-дневен сплит като за начало.
2. Като следствие от 1. за един мускул тренирай веднъж седмично.
3. Да преположим, че искаш да качваш мускулна маса - 8-10 повторения е добре.
4. Или ти е прекалено тесен хвата и ти удря повече трицепсите или другаде бъркаш.
5. Най-бързо се правят ако хванеш един молив и ги нарисуваш на лист хартия!!! С много търпение и тежки тренировки, по правилна програма, възстановяване и НЕ на последно място (а може би на първо) правилно ХРАНЕНЕ!!!
11.03.07
18:03
Начинаещ съм и да питам какво е 3-дневен сплит или по точно какво е сплит. Питам да съм сигурен щото може да бъркам . Освен това знам че не бива да ям пържени храни . Нещо друго ? Аз си ям много плодове . Месо блъскам кат луд . И освен това често ходя на стадиона .
11.03.07
18:07
На всичките ти въпроси има отговори на n-та степен в тоя форум.
1. Не.
2. 1
3. 10
4. Не работиш с гърдите. Стягай ги хубаво и вдигай с тях.
5. Зависи от много фактори - ген, храна, добавки, тип тяло и още и още.
11.03.07
18:58
Питам защото като гледах имаше за тренировка у дома и беше даден един голям списък със упражненея и си помислих че трябва всичките да се правят в един ден и 3 или 4 пъти в седмицата .