долна част гърди

KR

12.03.07
13:55

така да питам тренирам за гърди и горната 4аст и средната са добре развити ама защото немам долни гърди и некакси гърдите не са ми големи.какво да права за да развия и долните гърди

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:35.

12.03.07
14:07

кофички или кросоувър :)

12.03.07
16:51

Кофички (тялото наклонено напред) с тежест, повдигане на щанга от обратен наклон, пулоувър със сгънати ръце, пулоувър на машина...

13.03.07
01:40

Лежанка с обратен лег :)

13.03.07
11:12

[quote author=“nikolaBULL”]Кофички (тялото наклонено напред) с тежест, повдигане на щанга от обратен наклон, пулоувър със сгънати ръце, пулоувър на машина...

не съм съгласен че при кофичките за долна част трябва да си наклонен напред - ако се замислим така представено упражнението ще влезне повече в средата . Според мен не трябва да се накланя , а да стои прав

13.03.07
11:27

При кофите за гърди важното е лактите да са настрани, а НЕ до тялото. Като се има предвид наклон, той не е голям.

KR

13.03.07
14:23

кое според вас е по добре обратна лежанка или успоредка.

13.03.07
15:09

Абе и двете. Лично аз като че ли отдавам преференции на обратния лег с дъмбели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1