Оформяне на гърди?

12.03.07
12:13

Въпросът ми е как да оформя долната и вътрешна част на търдите? Сега правя изтласкване на дъмбели 3х10, флайс от лег и полулег 3х10 и пулоувър 3х10. Външната част се оформя, но как да оформя долната и вътрешната?

12.03.07
13:25

Изтласкане на щанга от обратен лег, кофички и пек-дек ;)

за вътрешната част от кросоъвъра съм най-доволен пробвай известно време да го правиш много важно е там правилното  ако не знаеш как питай някои по опитен във фитнеса да ти каже особено важно е при придърпване на макарите напред да задържиш 1-2 секунди и тогава да отпуснеш назад много добре изцежда гърдите, пек-дек не те съвтвам да правиш по-добре си прави флайс, общо взето лег, кофи, флайс и кросоувър в този ред упражненията ще ти свършат работа.

12.03.07
17:30

Кросоувър, пек-дек за вътрешна и обратен лег и кофички - за долни (въпреки, че и от хоризонталния се натоварват достатъчно, ако не си много претенциозен)

13.03.07
09:32

Благодаря за помоща.
Имам и още един въпрос - кофичките които се правят не на успоредка , а в хоризонтален стоеж (когато краката са опряни някъде) коя част натоварват?

13.03.07
09:38

[quote author=“koki_br”]Благодаря за помоща.
Имам и още един въпрос - кофичките които се правят не на успоредка , а в хоризонтален стоеж (когато краката са опряни някъде) коя част натоварват?

те са само за трицепс :o

13.03.07
15:40

[quote author=“koki_br”]Благодаря за помоща.

Това е за трицепс брато. За да те бие в гърдите, трябва успоредката да е по-широка от раменете ти.

13.03.07
19:39

[quote author=“power_hammer”]Това е за трицепс брато. За да те бие в гърдите, трябва успоредката да е по-широка от раменете ти.

Абе мани ти да са за трицепс. Като вържеш на колана 15-20 кг с раменен хват ще усетиш пауъра  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1