12.03.07
17:00
Здравейте и от мен!
Значи аз досега не съм влизал във фитнеса и съм решил от лятото да почвам сериозно, та въпроса ми е отсега да се подготвям по домашен начин. Правя коремни преси и лицеви опори, и се чудя какво да правя за оформя малко бедрата : тичане, каране на велосипед или нещо друго ?
Мерси на помогналите.
Клекове на един крак (пистолет) е доста добро и натоварва добре. Прави и набирания.
Според мен няма какво да отлагаш, това звучи като пушачите - от другия месец КРАААЙ!!! Иначе вкъщи си прави лицеви опори, коремните, кофички (между 2 стола), хвани брат си и клякай с него :D - ей това е добра идея!
[quote author=“MOHCTAPA”]Според мен няма какво да отлагаш, това звучи като пушачите - от другия месец КРАААЙ!!! Иначе вкъщи си прави лицеви опори, коремните, кофички (между 2 стола), хвани брат си и клякай с него :D - ей това е добра идея!
няам брат :cry:
12.03.07
19:01
Лицеви опори, кофички от лег както казаха вече, коремни преси, клякане... много. Просто пусни въображението си да работи.
12.03.07
19:06
хахахахх МОНСТАРА брао ве ама аз предлагам да фане халадилника на рамене и да кляка или с телевизорчето или па маика му да му седне на гарба докат праи лицеви или да фане баща си за тежест за коремните варианти много ама требжа мозаккк мозак треа баце
12.03.07
20:28
Абе ще сваляш или ще качваш? Защото ако ще качваш... ми се струва, че лятото не е най-подходящият сезон :?
12.03.07
20:31
Стига да искаш няма сезони.
Че кво му е на лятото ....
Тренираш, храниш се правилно и си качваш като първия човек
Е да ще кажеш ама омазняваш и за лятото трябва паваж да се покаже по корема и т.н. ...
Еми не трябва ... щом си си зел решението да качваш ... си качваш седиш голям и не ти пука :)
Аз поне за това лято не мисля да чистя, и продължавам да си качвам ... за другото ще видим :)
[quote author=“novakat”]Здравейте и от мен!
Значи аз досега не съм влизал във фитнеса и съм решил от лятото да почвам сериозно, та въпроса ми е отсега да се подготвям по домашен начин. Правя коремни преси и лицеви опори, и се чудя какво да правя за оформя малко бедрата : тичане, каране на велосипед или нещо друго ?
Мерси на помогналите.
и защо лятото си решил. Да не би да си мислиш че като почнеш, за два месеца си бате арни :wink:
От сега започвай! В къщи тренировката е ламерска работа. Преди и аз си мислех че права нещо в наза ама само съм си губел времето. Лицеви, коремни, клекове, какво ли не.... Сега (преди половин година и повече :P ) като почнах да тренирам се вижда вече малко подобрение! Но малко! Така че ти си знаеш. :)
[quote author=”-=ExErCiSe=-”]Абе ще сваляш или ще качваш? Защото ако ще качваш... ми се струва, че лятото не е най-подходящият сезон :?
еми ще пробвам да свалям или поне ако може малко да заформя що годе някво тяло :twisted:
едит :
колко пари струват едни дъмбели и кво мога да правя с тях ?
13.03.07
17:37
[quote author=“novakat”][quote author=”-=ExErCiSe=-”]Абе ще сваляш или ще качваш? Защото ако ще качваш... ми се струва, че лятото не е най-подходящият сезон :?
еми ще пробвам да свалям или поне ако може малко да заформя що годе някво тяло :twisted:
едит :
Хубав въпрос, баща ми се беше зарекъл да ми взима за вкъщи и ако не се лъжа май спомена нещо от сорта на 40 лева дъмбел, сглабящ се до 20 килограма. Не съм въобще сигурен... :?
[quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“novakat”][quote author=”-=ExErCiSe=-”]Абе ще сваляш или ще качваш? Защото ако ще качваш... ми се струва, че лятото не е най-подходящият сезон :?
едит :
Хубав въпрос, баща ми се беше зарекъл да ми взима за вкъщи и ако не се лъжа май спомена нещо от сорта на 40 лева дъмбел, сглабящ се до 20 килограма. Не съм въобще сигурен... :?
А ако си взема такъв дъмбел имам ли нужда от гири :roll: Аз мисля че не, стига само да е сглобяем :roll: