11.03.07
21:45
та малко по проспах последните няколко месеца та сега съм почнал да качвам нямам амбиции за лятото да съм изчистил, но се чудя колко да качвам и колко да свалям така, че нещатата да си доидат по местата и на следващия есенно-зимен период да не съм на диета :lol: продложения още колко време да качвам и колко време да свалям
пс. целите съм си ги поставил само предложете някви срокове
е ние нито знаем колко си мазен нищо...... пак и само ти си решаваш до кога и колко :D
питам защото ще е доста тъпо да свалям зимата :roll:
3 месеца дано ми стигнат л-канитин ще си взема :)
12.03.07
11:26
Аз смятам целия юни да ми е чистене с Animal Cuts на Universal и Л-карнитин и още няколко неща :)
Трупай до края на май и после поизчисти за един-два месеца. Друг е въпроса колко ще натрупаш за 2 месеца.
Като стана въпрос за Animal Cuts някои пробвал ли го е има ли файда.Малко се отклонявам от темата.....
12.03.07
21:32
За да не пиша нова тема,аз съм нов в фитнеса иначе преди това съм тренирал в къщи и почнах от 1-на седмица за маса в залата .В сряда ще си взема геинер на UNIVERSAL и почвам сериозни тренировки,а въпроса ми е мога ли всяка сутрин да карам колело по 30 мин сутрин , за да не качвам много мазнини(масата да е чиста) и дали ще стане?Имам програма а за яденето ще ям главно месо и ориз,яйца,мляко,картофи и т.н.Какво мислите за велото?И бихте ли ми казали как да пия геинъра и протеин имам на OPTINUM ON 100% WHEY GOLD ST.?!?!
13.03.07
15:43
[quote author=”Красимир!”]Аз смятам целия юни да ми е чистене с Animal Cuts на Universal и Л-карнитин и още няколко неща :)
При теб ще се получи! Може да е само месец, но с тези добавки ще стане! Гарантирам ти!
kosioip написа:
[quote author=“kosioip!”]
За да не пиша нова тема,аз съм нов в фитнеса иначе преди това съм тренирал в къщи и почнах от 1-на седмица за маса в залата .В сряда ще си взема геинер на UNIVERSAL и почвам сериозни тренировки,а въпроса ми е мога ли всяка сутрин да карам колело по 30 мин сутрин , за да не качвам много мазнини(масата да е чиста) и дали ще стане?Имам програма а за яденето ще ям главно месо и ориз,яйца,мляко,картофи и т.н.Какво мислите за велото?И бихте ли ми казали как да пия геинъра и протеин имам на OPTINUM ON 100% WHEY GOLD ST.?!?!
Брато заеби ги тия дубавки. Изчакай 2-3 месеца и си ги вземи. Няма смисал да нямаш дори основата, да не правиш правилно упражненията и да се чудиш какво да правиш и да взимаш добавки. Най-малкото първите 2-3 седмици би било редно да не тренираш разделно, а да тренираш цялото тяло с по 2-3 основни опражнение за всяка част, за да вкараш тялото в стрес. Знам, че ти е мерак да почнеш сега с добавките и да се “узвериш” за няколко месеца, но нещата няма да станат така. Изчакай малко за да не се окаже, че си си дал парите на вятъра.
13.03.07
20:01
[quote author=“power_hammer”][quote author=”Красимир!”]Аз смятам целия юни да ми е чистене с Animal Cuts на Universal и Л-карнитин и още няколко неща :)
При теб ще се получи! Може да е само месец, но с тези добавки ще стане! Гарантирам ти!
kosioip написа:
[quote author=“kosioip!”]
Брато заеби ги тия дубавки. Изчакай 2-3 месеца и си ги вземи. Няма смисал да нямаш дори основата, да не правиш правилно упражненията и да се чудиш какво да правиш и да взимаш добавки. Най-малкото първите 2-3 седмици би било редно да не тренираш разделно, а да тренираш цялото тяло с по 2-3 основни опражнение за всяка част, за да вкараш тялото в стрес. Знам, че ти е мерак да почнеш сега с добавките и да се “узвериш” за няколко месеца, но нещата няма да станат така. Изчакай малко за да не се окаже, че си си дал парите на вятъра.
аз 1 месец си тренирах в нас за всичко с гири и щанга :) просто тръгнах на фитнес сега :) та сега ако може някой да ми отговори на въпроса ?!
fiddy—> друг вариант за теб е сега да не чистиш, а да трупаш до другата година по това време и тогава да чистиш.
14.03.07
22:37
Този вариант важи и за мене :)