02.03.07
22:56
значи на мене ръцете специално са ми много развити, защото са ми напреднала мускулна група (с две думи- малко ги тренирам много бягат :D ), но незнам дали ми избива комплекс - смятам, че предмишниците ми са сравнително слабо развити в сравнение с бицепса, трицепса и рамото.... искам и те да станат масивни и релефни, но КаК?! :shock:
02.03.07
23:51
:shock: ся за кво се обаждаш с оф-топик без да даваш нужно инфо :evil: ! искам да знам какви упражнения, как, по колко серии, искам изпитан ефект... (то е ясно, че тва питам Лол)
Споко бе , ебавам се. Основни упражнения - сгъване на китките с щанга с подхват и сгъване с надхват, тези трябва да са ти достатъчни , щото предмишницата се твари и при гърба. И иска много повторения - 20-25
03.03.07
11:40
Не съм съгласен че ти трябват чак 25 повторения. Виж до 15 добре.
според мен може да пробваш
сгъване на китките с щанга с подхват
в суперсерия със
сгъване на китките с над хват
2 или 3 серии по 15
03.03.07
12:10
мерси :D
10.03.07
09:19
това са вафли..КАНАДСКА БОРБА му е майката !
На мен лично добре ми действа сгъване на китките с дъмбел, след което правя 4 серии с хендгрипа по 100 повторения. Сам ще прецениш какво въздействие ти оказва, но след като казваш, че ръцете ти вървят едва ли ще имаш проблеми да придадеш маса и на предмишниците :wink:
Arm Wrestling Is The Best !!! Гарантирам. Въпреки че има болки аз си ги тренирам така. На машината за канадска, сериики и... ;)
[quote author=“rado89”]Arm Wrestling Is The Best !!! Гарантирам. Въпреки че има болки аз си ги тренирам така. На машината за канадска, сериики и... ;)
Kва е тая машина за канадска :shock: :shock:
14.03.07
23:34
Взимаш една кофа и я пълниш с пясък.Пъхаш си ръката вътре и почваш да мачкаш със пръсти и с дланта.Все едно месиш тесто,но нека пръстите да участват повечко.