предмишница

FL

02.03.07
22:56

значи на мене ръцете специално са ми много развити, защото са ми напреднала мускулна група (с две думи- малко ги тренирам много бягат  :D ), но незнам дали ми избива комплекс - смятам, че предмишниците ми са сравнително слабо развити в сравнение с бицепса, трицепса и рамото.... искам и те да станат масивни и релефни, но КаК?!  :shock:

02.03.07
23:20

Като ги тренираш

FL

02.03.07
23:51

:shock:  ся за кво се обаждаш с оф-топик без да даваш нужно инфо  :evil:  ! искам да знам какви упражнения, как, по колко серии, искам изпитан ефект... (то е ясно, че тва питам Лол)

03.03.07
11:39

Споко бе , ебавам се. Основни упражнения - сгъване на китките с щанга с подхват и сгъване с надхват, тези трябва да са ти достатъчни , щото предмишницата се твари и при гърба. И иска много повторения - 20-25

Не съм съгласен че ти трябват чак 25 повторения. Виж до 15 добре.

03.03.07
11:59

според мен може да пробваш
сгъване на китките с щанга с подхват
в суперсерия със
сгъване на китките с над хват
2 или 3 серии по 15

FL

03.03.07
12:10

мерси  :D

JA

10.03.07
09:19

това са вафли..КАНАДСКА БОРБА му е майката !

12.03.07
00:56

На мен лично добре ми действа сгъване на китките с дъмбел, след което правя 4 серии с хендгрипа по 100 повторения. Сам ще прецениш какво въздействие ти оказва, но след като казваш, че ръцете ти вървят едва ли ще имаш проблеми да придадеш маса и на предмишниците  :wink:

12.03.07
23:19

Arm Wrestling Is The Best !!! Гарантирам. Въпреки че има болки аз си ги тренирам така. На машината за канадска, сериики и... ;)

13.03.07
07:19

[quote author=“rado89”]Arm Wrestling Is The Best !!! Гарантирам. Въпреки че има болки аз си ги тренирам така. На машината за канадска, сериики и... ;)

Kва е тая машина за канадска :shock:  :shock:

13.03.07
23:16

На мен също ми е интересно да разбера каква е тази машина  :wink:

14.03.07
23:34

[quote author=“flame1”]значи на мене ръцете специално са ми много развити, защото са ми напреднала мускулна група (с две думи- малко ги тренирам много бягат  :D ), но незнам дали ми избива комплекс - смятам, че предмишниците ми са сравнително слабо развити в сравнение с бицепса, трицепса и рамото.... искам и те да станат масивни и релефни, но КаК?!  :shock:

Взимаш една кофа и я пълниш с пясък.Пъхаш си ръката вътре и почваш да мачкаш със пръсти и с дланта.Все едно месиш тесто,но нека пръстите да участват повечко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1