[quote author=“4oKuTo”][quote author=“GH0$T”]Според мен виновник за всичко кофти е “Закона за Всемирната Гадост” .
Според него до един през ноща трябва да търся едно стихотворение на Пушкин :lol: .
EDIT: Току що взех колета :D
2xRed acid Gen1 CL
Вътре нали има йохимбе :roll: Имам предвид,че ако е така,значи не са върнали поръчката на човека заради тази съставка...В момента се чудя какъв бърнър да взимам и искам да разбера за кой да съм сигурен,че няма да му правят проблеми на митницата...Lipo 6,SAN Tight,Syntrax Fyre всички имат Yohimbine HCL,а за Red Acid не съм сигурен :roll:
Red Acid има Y ( stim версия е все пак )
кво да ти кажа ако имаше проблем с Yohimbine-a и моя колет щеше да бъде върнат към САЩ( имаше вътре 2 Red Acid-а) такаче един бог знае що са върнали само колета на еmzo, доста хора си получихме поръчките ... та не се знае, знае ли се ........................ :twisted:
11.03.07
18:25
Много ме съмнява изобщо да са барали тоя колет. Най - вероятно някой се е направил на интересен и просто emzo е бил сред тия поръчки които са спрени.
[quote author=“Jorku”]Много ме съмнява изобщо да са барали тоя колет. Най - вероятно някой се е направил на интересен и просто emzo е бил сред тия поръчки които са спрени.
Хах :) , шЪ взема да си поръчам едни ВСАА тогаз.Мами*ката им ако ми барнат колета тоз път. :twisted:
11.03.07
19:39
Ми така си го обяснявам аз. Все пак те не може да преглеждат всичко. Това им е работата ама е ясно, че не я вършат. А и ако чуят за йохимбин, азотен бустер, дехидроепиандростерон и всякакви такива неща за които си нямат представа и кой знае какво ще си помислят. А пък и щом идват на другите поръчките...
Еми ще шибвам Red Acid значи :P
[quote author=“4oKuTo”]На колко долара ти начисляват мито :?:
Онзи ден ми пристигна колет от Нутришън :D Над 150долара ми беше ордера,не съм плащала нищо допълнително тук.
Поръчката ми пристигна от Германия-съответно нямаше никакво мито или такси(заради еврозоната-водим се един пазар;)
[quote author=“tigra”][quote author=“4oKuTo”]На колко долара ти начисляват мито :?:
Онзи ден ми пристигна колет от Нутришън :D Над 150долара ми беше ордера,не съм плащала нищо допълнително тук.
Поръчката ми пристигна от Германия-съответно нямаше никакво мито или такси(заради еврозоната-водим се един пазар;)
А каза ли им на тези от сайта да напишат по-ниска цена на колета :?: www.netrition.com е американски,нали :?: Значи просто са минали през Германия или какво :roll:
[quote author=“4oKuTo”]
А каза ли им на тези от сайта да напишат по-ниска цена на колета :?: www.netrition.com е американски,нали :?: Значи просто са минали през Германия или какво :roll:
Не съм писала нищо допълнително.Да,за същият сайт става дума.Явно имат дилъри по света и изпращат от най-близкият такъв :roll: Представа нямам-нека другите които са получили да кажат откъде им идват колетите?
@едит
Поръчката е правена с кредитна карта на SG Експресбанк-ако има значение :D
Погледнах етикета от 1та ми поръчка и не видях никъде държава да пише.
Пише само нетришън нещо си USA.
[quote author=“emzo”]Погледнах етикета от 1та ми поръчка и не видях никъде държава да пише.
Пише само нетришън нещо си USA.
При мен пишеше ,че е от Германия на известието ,което получих от пощата .Също така и върху чувалчето,в което бяха опаковали кутията на колета ( има щампа Дойч Пост на него-сега погледнах пак)..
13.03.07
12:06
а за колко дни пристигна пратката?заштото аз правих миналата седмица и я чакам в момента
[quote author=“goldeneagle”]а за колко дни пристигна пратката?заштото аз правих миналата седмица и я чакам в момента
За 10-на дни някъде :D
13.03.07
13:08
Момчета много ви се радвам, до седмица максимум ще правя една голяма поръчка и като виждам, че при вас всичко е наред и се надъхвам, хаха :) Айде пийте сега наволя :)
13.03.07
14:05
С какви карти поръчвате?
Аз със Виза Спейс на ДСК .
Мда и на свата ми колета пише че са от германия - доиче нещо си .
Според мен просто нямат редовни полети за бг и пускат да лето до германия и от там до бг - за това е и по скъпичко .
14.03.07
18:22
Нещо допълнително към цената, освен стойността на продукта и цената, излизаща в менюто дето се избира дестинацията?
[quote author=“GH0$T”]Според мен виновник за всичко кофти е “Закона за Всемирната Гадост” .
Според него до един през ноща трябва да търся едно стихотворение на Пушкин :lol: .
EDIT: Току що взех колета :D . Голем кеф падна като го отворих 8) .
Снимка немога да сложа щото нямам с какво да ги снимам . Много съм благодарен на пичовете от нетришън щото са написали 44.95 $ вместо 258$ : ето какво представлява и смата поръчка:
2xRed acid Gen1 CL
2xBCAA powder NOW
2x Daily VIts NOW
2xTaurine Powder NOW
1xLiquid L-carnetine NOW
5xOmega 3 NOW
4xTribulus 1000 NOW
1xCaffeine Prolab
Какви са ти наблюденията върху тази фирма NOW ?
Аз преди няколко дни направих поръчката...Над 12 кила е(не е само за мен) и дано нема проблеми...Има азотни бустери,странни билки,протеини,креатини,глутамини,витамини,гейнъри,ае доста работи...Дано няма проблеми...Казах им да я пишат под 50$,но ме съмнява,че ще се вържат проверяващите...Дано по принцип няма мито щом я вкарват през Германия...
казано от GGgalf на 13.04.07, 10:21:
някои скоро да е поръчвал от този саит защото мисля да поръчвам теи дни ?
Аз си получих 4-тата пратка около Великден. Нямаше проблеми. А дето някои се притесняват за някои бърнери, то аз имах Анимал Кътс, ацетил Л-карнитин, йохимбе, супер кътс 3 и други неща. Ордера ми беше $200+$100 за шипинг.
За митата не знам как стоят нещата сега, но преди като се интересувах (беше преди да влезем в Евросъюза) ми казаха за 5% мито и 20% ДДС за поръчки над 40 евро, когато са от фирма до частно лице. Досега винаги колетите идват през Германия и може би заради това на някои не са им правили проблеми за такси - заради Евросъюза. Аз обаче не рискувам и всеки път ми пишат малка цена.
След като Ви намерих и препоръчах този сайт, виждам, че вече доста хора поръчват от там, което ме радва, но само да не се намери някой да прецака цялата работа с фалшиви карти и т.н., защото аз лично поръчвам само от там и не ми се търси още 2-3 седмици в нета друг сайт, където все още става с карти.
Мнението беше редактирано от AC/DC на 14.04.07 15:50.
Тъкмо мислех да пиша, че за всичко е “виновен” - AC/DC , но той ме изпревари !
Thanks man ;)
в момента се мъча да намеря и други сайтове които доставят до БГ
след като намеря ще ги публикувам в
www.usa-supplements.hit.bg
Мнението беше редактирано от chochosan на 14.04.07 21:32.
Ако някой от София мисли да поръчва в близкия месец и има карта, моля да помисли дали не можем да направим партия, като да си делим цената на доставката. Проблема ми е, че нямам карта, а гледам, че NOW isolate протеина е доста по-евтин отколкото на бг сайта им. Сериозен човек съм. : D