12.03.07
17:23
Ми казаха ми че трябва кофички.....
Кажете спецялно за кофичките какви упражнения да права на първо време за да мога да почна да ги права :roll:
Ами подпираи си кракта на нещо когато ги правиш. Прави кофички на лежанка (има описание в сайта). Като понатрупаш сила ще можеш да ги правиш.
12.03.07
20:13
Почни с “частични” кофички, тоест отпускай тялото надолу докъдето можеш. И така постепенно със заякването ти се спускай все по-надолу и така докато почнеш да правиш “цели” кофички...
12.03.07
20:18
Мда. Кофички се правят с кофички.
12.03.07
20:19
И аз бях така поне половин месец... трудно успявах половин да направя. Сега малко съм позаякнал и правя по 3х5
Не, че съм обратно колело но съм против кофичките (поне както се правят от масата хора по залите)
Като гледам по-голямата част от народа в залата в която тренирам, и като виждам колко чийтинг се влага в тези кофички и колко нечисто се правят, натоварването вообще не влиза там кадето трябва...
Какъв е смисъла да се правят по този начин ...
Но на секи му казали кофички или чел някъде за кофички и давай да прави нещо ... ама какво точно прави и как го прави и той незнае ...
Кофички се правят чисто, когато имаш сила да ги напавиш, иначе си губиш времето просто, а и най-много някоя кунтузия да си докараш
13.03.07
12:53
noobmania и това го има, но са добро упражнение :)
Ам може също така и някой да ти помага, аз така се научих да се набирам :)
13.03.07
17:06
[quote author=“noobmania”]Не, че съм обратно колело но съм против кофичките (поне както се правят от масата хора по залите)
Като гледам по-голямата част от народа в залата в която тренирам, и като виждам колко чийтинг се влага в тези кофички и колко нечисто се правят, натоварването вообще не влиза там кадето трябва...
Какъв е смисъла да се правят по този начин ...
Но на секи му казали кофички или чел някъде за кофички и давай да прави нещо ... ама какво точно прави и как го прави и той незнае ...
Кофички се правят чисто, когато имаш сила да ги напавиш, иначе си губиш времето просто, а и най-много някоя кунтузия да си докараш
Добре а как можеш да се научиш без да пробваш? Да ти дойде сила изведнъж да направиш кофички не ми се вярва...