Програма 4по4 :Р

DI

24.11.04
19:31

Бих искал да знам дали с тази програма мога напълно да се възстановявам. Практикувам я от доста време. Програмата е следната:
1ви тренировъчен ден - Гърди, корем
2ри тренировъчен ден - Рамо, Гръб
3ти тренировъчен ден - Ръце(Бицепс+Трицепс)
4ти тренировъчен ден - Клек, Мъртва тяга, прасец, врат, корем
И на следващия ден пак почвам трейнинг, така излиза всеки ден тренировка(нямам non-training day въртя тая програма непрекъсното). Смятате ли че за тея три дена в които не тренирам дадения мускул той може пълноценно да се възстанови?

25.11.04
10:13

Дали се възстановяваш, ти си знаеш най-добре. Но щом питаш, според мен с тази ТП не можеш да се възстановиш както трябва. Аз бих правил такава тренировка по схемата - ден тренировка, ден почивка.
Успех! :)

MI

25.11.04
10:19

Според мен колкото и да ядеш ,едва ли ще се възтановиш.Прави както Мартин ти казва-ден тренировка,два почивка.
Успех! 8)

25.11.04
10:39

Ае сори, ама като ме замеси Арти - не два дни почивка, а един.
Не че два дни почивка ще са грешка, ама аз един писах.
Поздрав! :)

MI

25.11.04
10:41

Да прав си Мартине.Моя е грешката.Ден тренировка,ден почивка. :oops:

DI

25.11.04
11:44

А сполучливо ли ще бъде да продължа същата програма, ама с почивки м/у дните?

25.11.04
11:50

Е аз за т’ва т говоря де. Да, мисля, че ще бъде сполучливо.
Успех! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1