Как се измерва?

14.03.07
16:34

Да питам някой може ли да ми покаже как се мери гръдната обиколка ? един пич беше качвал снимки в една такава тема обаче немога да е открия  :wink: и при измерването трябва ли да си искарам гърба и да стегна гърдите ?

И колко СМ трябва да е разликата на гръдната обиколка с тази на талията да изглежда приблизително добре
Примерно 10 , 20 , 30 см ?  :roll:

14.03.07
17:01

Разликата ти показва огледалото! Меренето зависи! Аз се меря като съм застанал в позата най-широко гръб отпред!

TW

14.03.07
17:57

На мен талията ми е 80 грьдната обиколка 105 в отпуснато положение
и не сьм доволен така че едва ли е 10,20,30 :roll:

Май беше някъде около 50 см подходящата разлика.

14.03.07
18:45

ок мерси на всички , и някой ако му се намира тая тема за обиколките николабулл мисля ,че беше пуснал снимки с него

NI

14.03.07
21:10

който каза 50,направо ме разби.50см разлика имат много малко хора,това е невероятно трудна работа,да не кажа почти невъзможна.Аз имам талия 78 и гръдна 110 и съм прекалено довоелн от себе си.Оабче да мисля за 50см,това е непостижимо,каквото и да правя.Пък и предполагам другите ще се съгласят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1