Ветеринарни Стероиди

Темата е заключена.

24.11.04
19:54

Нека тук се пише за ветеринарните стероиди. Схеми, дози, странични ефекти, крайни резултати. Всичко свързано с тях.
Ще започна с Конския ретаболил. Незнам дали някои го е ползвал, но е доста ефикасен препарат. Лошото при него е че е в голяма концентрация и затова е трудно да се определят дозите за човек.
Чувал съм за един затворник, който си го е ударил в затвора. След 2-рия ден изредил всичките цигани в затвора. Станал голямо животно. Това е информацията която имам в момента.

24.11.04
23:16

За стероидите в момента в България няма много значение дали ще са ветеринарни или не. А иначе преди ветеринарните стероиди не бяха стерилни и можеше да хванеш треска ,но сега вече не е тъка. Защото все пак никой собственик на кон не би искал животното му да заболее.
по-здрави

25.11.04
01:49

Тук вероятно е мястото да запитам дали някой от присъстващите е употребявал канадски болденон и дали въпросният препарат е също толкова ефективен колкото английския си аналог от фирмата British Dragon ?

HE

25.11.04
11:59

Аз лично съм срещу ветеринарните стероиди - да не съм прасе!
И все пак не забравяйте, че това са продукти произведени за животните, а ние все пак сме хора - е виждал съм и изключения :? .

DM

25.11.04
16:16

Значи имахме един в залата преди 12-13 години, той вземаше някакви протеини и анаболи за животни, и се обезформи страхотно
на нищо не заприлича
ръцете настрана
абе ръцете настрана от всякави анаболи
Мир
Стан

XX

25.11.04
17:17

Аре ако има някои от  форума които живее в Бургас и знае в коя  ветеринарна аптека продават Лаураболин да пише шото обиколих града ама не намерих.10х

AR

25.11.04
17:21

че какво от това че са за животни ако са качествени и сравнително безопасни невиждам защо да ги игнорирате.все пак всеки гледа какъв ефект имат а ако дават резултат и не увреждат много...та има такива боклуци създадени специално за назобване на хора които по токсичност и странични ефекти са шампиони във всяко отношение.така че щом един продукт е качествен бил той създаден за животни защо да не се използва и от хора.
имам един въпрос към противниците на “животинските”стрероиди:
ако изкарат на пазара един от тези стероиди примерно конския ретаболил(най вероятно това е нандролон лауроат) но официално ви кажат че дава добри резултати при хората и пропуснат да споменът че се е използвал за коне?ако сте решили да се назобите какво ще направите?предполагам че ще урадите вълшебната инжекция без много да мислите поне повечето от вас.

25.11.04
19:01

За да не си ореждат вълшебната инжекция е пусната тази тема !
Та ако имате състезателен кон най-малко ще искате нещо да стане с него. Тъкаче ветеринарните стероиди не са толкова некачествени. Пак има опасност обаче от стероидна треска. Има и опасност от предозиране ,а и някои от тях са в големи шишенца което е кофти за съхранение.
по-здрави

HE

26.11.04
16:11

Armitrage - първо с каквото и да реша да се зобя /ако изобщо се навия/ ще проуча какво ще си бия в задника /все пак това не е задника на съседа а моя собствен/! И все пак не мислите ли, че стероидите за животни са правени точно за животни?

ZA

06.12.04
23:51

:twisted: Androbolic nai dobroto za vas.Boldenon + metandestromelon
lydnica ama pak e vetirinarno praveno e v arjentina ama e dobro
:twisted: Abe trqbva da se vnimava s vet. boklyci ama taka kato nqmamme pari vseki znae kakvo da vzima ako ima 4-5 hil. na mesec:)
Laurabolina mai ne mnogo efektiven,edin moi poznat go vzima6e i pripadna na rabota (v diskoteka,be6e ohrana)vnimavaite pi4ove.A i nqkoi da kaje za Boldenona ako ima predstava kak to4no e nai -yfikasno da se vzima

ZAHY, ще те помоля занапред да пишеш на кирилица. Неписането на кирилица и всяко друго действие, влизащо в разрез с правилата на форума ще бъде санкционирано занапред.

XX

07.12.04
15:42

Zahy можеш ли да ми кажеш  за Боленона как да го бия става въпрос за няква ефективна система, ако си чувал де.

ZA

08.12.04
00:41

Еми бате трябва да се взиама пирамидално.Препарата е в стъклено шише от 5мл. почваш от 1 първата седмица стигаш до 3мл. държиш 2 сед. и после сваляш[/url]

XX

08.12.04
12:37

еми да ама моя не е 5мл ами 10мл -Канадско производство.10x за съвета просто исках да разбера до колко мл на седмица да стигна.

08.12.04
16:23

Колега ХХХ наистина ли мислите, че някой може да ви даде смислен съвет за цикъл без преди това да разбере:
- От какъв пол сте
- На колко години сте
- Какъв опит имате с тренировките
- Какъв опит имате със стероиди до момента
- Колко тежите и колко сте висок
- Какви са вашите цели

Колко мислите че е актуален съвет даден ви без тази основна информация за вас?

Искам да се извиня за менторския тон на поста ми, но ... просто се изумих!!!

BTW: Имам не малък опит, но не съм чувал за Боленон, да не говорим за Boldenon?
Другото което ме потресе е че мерите дозите в милилитри , а не в милиграми ...

Принципно съм убеден, че стероидите не са проблем за културистите!
Невежеството е извора на бедите!

09.12.04
20:58

то ясно че без бодене дзвер не се става....сега осъзнах значението на думата “говедо” НЕ НА ХИМИЯТА ЗА ЕДЪР РОГАТ ДОБИТЪК!!!!!!!!!

[quote author=“der_meister”]то ясно че без бодене дзвер не се става

—————-извън темата———————
Mммммуууууу :)
Леко с терминологията, моля  :oops:
Аз съм ДЗВЕР и без да съм се бол  :lol:
—————-извън темата———————

XX

14.12.04
23:26

пичове аре някои да ми каже кви са симптомите на тая треска от ветеринарните стероиди че от кат си набих болденона нешто спеках.10x.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1