24.11.04
19:54
Нека тук се пише за ветеринарните стероиди. Схеми, дози, странични ефекти, крайни резултати. Всичко свързано с тях.
Ще започна с Конския ретаболил. Незнам дали някои го е ползвал, но е доста ефикасен препарат. Лошото при него е че е в голяма концентрация и затова е трудно да се определят дозите за човек.
Чувал съм за един затворник, който си го е ударил в затвора. След 2-рия ден изредил всичките цигани в затвора. Станал голямо животно. Това е информацията която имам в момента.
За стероидите в момента в България няма много значение дали ще са ветеринарни или не. А иначе преди ветеринарните стероиди не бяха стерилни и можеше да хванеш треска ,но сега вече не е тъка. Защото все пак никой собственик на кон не би искал животното му да заболее.
по-здрави
Тук вероятно е мястото да запитам дали някой от присъстващите е употребявал канадски болденон и дали въпросният препарат е също толкова ефективен колкото английския си аналог от фирмата British Dragon ?
25.11.04
11:59
Аз лично съм срещу ветеринарните стероиди - да не съм прасе!
И все пак не забравяйте, че това са продукти произведени за животните, а ние все пак сме хора - е виждал съм и изключения :? .
25.11.04
16:16
Значи имахме един в залата преди 12-13 години, той вземаше някакви протеини и анаболи за животни, и се обезформи страхотно
на нищо не заприлича
ръцете настрана
абе ръцете настрана от всякави анаболи
Мир
Стан
25.11.04
17:17
Аре ако има някои от форума които живее в Бургас и знае в коя ветеринарна аптека продават Лаураболин да пише шото обиколих града ама не намерих.10х
25.11.04
17:21
че какво от това че са за животни ако са качествени и сравнително безопасни невиждам защо да ги игнорирате.все пак всеки гледа какъв ефект имат а ако дават резултат и не увреждат много...та има такива боклуци създадени специално за назобване на хора които по токсичност и странични ефекти са шампиони във всяко отношение.така че щом един продукт е качествен бил той създаден за животни защо да не се използва и от хора.
имам един въпрос към противниците на “животинските”стрероиди:
ако изкарат на пазара един от тези стероиди примерно конския ретаболил(най вероятно това е нандролон лауроат) но официално ви кажат че дава добри резултати при хората и пропуснат да споменът че се е използвал за коне?ако сте решили да се назобите какво ще направите?предполагам че ще урадите вълшебната инжекция без много да мислите поне повечето от вас.
За да не си ореждат вълшебната инжекция е пусната тази тема !
Та ако имате състезателен кон най-малко ще искате нещо да стане с него. Тъкаче ветеринарните стероиди не са толкова некачествени. Пак има опасност обаче от стероидна треска. Има и опасност от предозиране ,а и някои от тях са в големи шишенца което е кофти за съхранение.
по-здрави
26.11.04
16:11
Armitrage - първо с каквото и да реша да се зобя /ако изобщо се навия/ ще проуча какво ще си бия в задника /все пак това не е задника на съседа а моя собствен/! И все пак не мислите ли, че стероидите за животни са правени точно за животни?
06.12.04
23:51
:twisted: Androbolic nai dobroto za vas.Boldenon + metandestromelon
lydnica ama pak e vetirinarno praveno e v arjentina ama e dobro
:twisted: Abe trqbva da se vnimava s vet. boklyci ama taka kato nqmamme pari vseki znae kakvo da vzima ako ima 4-5 hil. na mesec:)
Laurabolina mai ne mnogo efektiven,edin moi poznat go vzima6e i pripadna na rabota (v diskoteka,be6e ohrana)vnimavaite pi4ove.A i nqkoi da kaje za Boldenona ako ima predstava kak to4no e nai -yfikasno da se vzima
ZAHY, ще те помоля занапред да пишеш на кирилица. Неписането на кирилица и всяко друго действие, влизащо в разрез с правилата на форума ще бъде санкционирано занапред.
07.12.04
15:42
Zahy можеш ли да ми кажеш за Боленона как да го бия става въпрос за няква ефективна система, ако си чувал де.
08.12.04
00:41
Еми бате трябва да се взиама пирамидално.Препарата е в стъклено шише от 5мл. почваш от 1 първата седмица стигаш до 3мл. държиш 2 сед. и после сваляш[/url]
08.12.04
12:37
еми да ама моя не е 5мл ами 10мл -Канадско производство.10x за съвета просто исках да разбера до колко мл на седмица да стигна.
Колега ХХХ наистина ли мислите, че някой може да ви даде смислен съвет за цикъл без преди това да разбере:
- От какъв пол сте
- На колко години сте
- Какъв опит имате с тренировките
- Какъв опит имате със стероиди до момента
- Колко тежите и колко сте висок
- Какви са вашите цели
Колко мислите че е актуален съвет даден ви без тази основна информация за вас?
Искам да се извиня за менторския тон на поста ми, но ... просто се изумих!!!
BTW: Имам не малък опит, но не съм чувал за Боленон, да не говорим за Boldenon?
Другото което ме потресе е че мерите дозите в милилитри , а не в милиграми ...
Принципно съм убеден, че стероидите не са проблем за културистите!
Невежеството е извора на бедите!
09.12.04
20:58
то ясно че без бодене дзвер не се става....сега осъзнах значението на думата “говедо” НЕ НА ХИМИЯТА ЗА ЕДЪР РОГАТ ДОБИТЪК!!!!!!!!!
10.12.04
12:46
—————-извън темата———————
Mммммуууууу :)
Леко с терминологията, моля :oops:
Аз съм ДЗВЕР и без да съм се бол :lol:
—————-извън темата———————
14.12.04
23:26
пичове аре някои да ми каже кви са симптомите на тая треска от ветеринарните стероиди че от кат си набих болденона нешто спеках.10x.