Въпрос отностно кардио и тренировка за покачване на ММ

KO

13.03.07
21:46

Добре ли е да правя кардио сутрин на гладно в нетренировъчните дни за да горя мазнини?И ще пречи ли това на тренировката за ММ?!

13.03.07
22:17

На мен не ми пречи, стига храненето да ми е добре.

BU

13.03.07
22:22

[quote author=“kosioip”]Добре ли е да правя кардио сутрин на гладно в нетренировъчните дни за да горя мазнини?И ще пречи ли това на тренировката за ММ?!

и правилно хранене / диета / трябва
иначе е добре да се прави сутрин на гладно, както ти казваш ;)

KO

13.03.07
22:23

А има ли ефект?!

FI

14.03.07
18:07

[quote author=“kosioip”]А има ли ефект?!

Да.

[quote author=“kosioip”]Добре ли е да правя кардио сутрин на гладно в нетренировъчните дни за да горя мазнини?И ще пречи ли това на тренировката за ММ?!

Добре е. Ако е в правилните граници само може да печелиш от кардиото.

14.03.07
19:16

... и по мое виждане правилните граници са 20-40 минути.

KO

14.03.07
20:08

Много благодаря за мненията ....Сега стига и с добавките да се ориентирам и съм на 6 :) но проблема с храната не е финансос а семееен .Аз съм на 15 почти 16 и ми викат в нас ти сега що ядеш различно от нас неможе така и не става иначе се старая да ям главно основните храни за качване на маса-месо,картофи,орис на UNCLE BEN :) и ов.ядки.Още веднъж мерси :)

14.03.07
21:44

[quote author=“kosioip”]Много благодаря за мненията ....Сега стига и с добавките да се ориентирам и съм на 6 :) но проблема с храната не е финансос а семееен .Аз съм на 15 почти 16 и ми викат в нас ти сега що ядеш различно от нас неможе така и не става иначе се старая да ям главно основните храни за качване на маса-месо,картофи,орис на UNCLE BEN :) и ов.ядки.Още веднъж мерси :)

Еййй същото е вкъщи! Направо ме вбесяват! Добре, че живея при приятелката ми  :wink:

14.03.07
21:55

[quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“kosioip”]Много благодаря за мненията ....Сега стига и с добавките да се ориентирам и съм на 6 :) но проблема с храната не е финансос а семееен .Аз съм на 15 почти 16 и ми викат в нас ти сега що ядеш различно от нас неможе така и не става иначе се старая да ям главно основните храни за качване на маса-месо,картофи,орис на UNCLE BEN :) и ов.ядки.Още веднъж мерси :)

Еййй същото е вкъщи! Направо ме вбесяват! Добре, че живея при приятелката ми  :wink:

Доколкото знам от въглихидратите се качва мазно (ориз , картофи , овес)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1