новата ми програма какво мислите за нея

DA

15.03.07
17:26

поледелник:гърди-корем
гърди
лег-5 серии
изтласкване на дъмбели от полулег-4 серии
кросоувър и кофи в суперсерия-3 серии(целта ми е да оформя канала на гърдите )
корем
коремни преси-3 серии
повдигане на краката-3 серии
вторник:гръб-рамо
гръб
набирания-3 серии до отказ
скрипец зад ват-4 серии
гребане с дъмбел-3 серии
мечка-3 серии
рамо
раменни преси с дъмбели-3 серии
Повдигане на щанга до брадата -2 серии
Разтваряне на ръцете встрани -3 серии
сряда и 4етвъртак по4ивка
петак:ръце
трицепс
френско-3 серии
Кик-бек -3 серии
Разгъване на горен скрипец -3 серии
бицепс
Бицепсово сгъване с дъмбели-3 серии
Бицепсово сгъване на скрипец -3 серии
Скотово сгъване с дъмбели-3 серии
предмишница
Сгъване на китките -2 серии до отказ
събота:крака-корем
крака
Лег-преса -4 серии
Бедрено сгъване -4 серии
Бедрено разгъване -4 серии
и напади ако е по празна залата -3 серии
корем
Коремни преси -3 серии
Привеждане на скрипец -3 серии
неделя по4ивка
целта ми е да се поорелефя.стаж година и 7 месеца някаде.вече тренирам по тази програма от 2 седмици някаде ии не 4увствам никакво претрениране.какво мислите за програмата?

Харесва ми. Аз лично не бих правил суперсерията за гърди. Той канала ако го нямаш генетично няма как да го направиш.

DA

15.03.07
18:47

аз го имам и от снимките ми мисля че си личи просто искам да пооформя вътрешната част на гърдите

JI

15.03.07
18:54

[quote author=“Jorku”]Харесва ми. Аз лично не бих правил суперсерията за гърди. Той канала ако го нямаш генетично няма как да го направиш.

как мога да разбера дали го имам генетично и под канала разбираш местото кадето е между гардите ли?

15.03.07
19:22

Ами струва ми се прилична, до колкото я проследих. Оформяйте малко текста като го въвеждате. Нови редове, подчертаване, ала бала...

Може да увеличаваш натоварването с вдигане на тежестта и/или намаляне на почивките, ако видиш че ще имаш напредък.

[quote author=“Jivko_1990”][quote author=“Jorku”]Харесва ми. Аз лично не бих правил суперсерията за гърди. Той канала ако го нямаш генетично няма как да го направиш.как мога да разбера дали го имам генетично и под канала разбираш местото кадето е между гардите ли?

Това е мястото. То всъщност няма как да го направиш тоя канал а той сам би трябвало да стане с времето.

15.03.07
23:28

Програмата ти е екстра...
При желание от твоя страна можеш да включиш нещо за долна част на гърба вместо скрипец - тяга, хиперекстензии; както е упр за задно рамо вместо хеликоптера.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1