Моля за обективно мнение :)

16.03.07
21:34

здравейте аз малко миксирах  теориите от форума за различните тренировки и си създадох моя програмка та: тя е следната.Всвки ден на гладно сутрин велгометър по 35-40 мин а през ден силова .като силовата е  след кардиото през деня след като съм яла и е минало време. Кардиото го правя преди вс за топене на мазните запаси :x и за да засилвам метаболизма за през деня а силовата за  форма и се питам дали като са разделени през деня не е грешка.а и след силова не правя кардио защото нямам време.
мерси на всички

16.03.07
21:43

Не е грешно. Даже ако силовата ти е много силова си е направо препоръчително кардиото да не е след нея.

16.03.07
23:53

[quote author=“Chu6”]здравейте аз малко миксирах  теориите от форума за различните тренировки и си създадох моя програмка та: тя е следната.Всвки ден на гладно сутрин велгометър по 35-40 мин а през ден силова .като силовата е  след кардиото през деня след като съм яла и е минало време. Кардиото го правя преди вс за топене на мазните запаси :x и за да засилвам метаболизма за през деня а силовата за  форма и се питам дали като са разделени през деня не е грешка.а и след силова не правя кардио защото нямам време.
мерси на всички

До колкото ‘сварих’ да ти прочета неподредения тексти, мисля, че бива като идея плана ти.

Остава да си изясниш как стоят нещата с храненето, защото то е главното когато говорим за ‘мастни запаси’.

Успех

17.03.07
01:02

ами гледам да спазвам общите правила за хранене.мисля че ако има проблем то отй е преди вс в големите интервали между храненията или понякога недостатъчното ми хранене.иначе качеството на храната е ок.а какво му е неподреденото на текста ми? :? само питам

17.03.07
13:39

[quote author=“Chu6”]а какво му е неподреденото на текста ми? :? само питам

Не е нагледно подреден :)
По-здрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1