25.03.07
10:35
Смятам да започвам от април месец да правя упражненията с по-малко килограми за оформяне. Въпросът ми е дали тези упражнения, които правя са добри за релеф ?
Първи ден - гърди и трицепс - права лежанка, след това долни или горни гърди на наклонена лежанка следователно нагоре или надолу, след това на същата височина, само че с дъмбели, и кофички. За трицепс - При право положение съм хванал един уред и натискам надолу, после отпускам до половината, така, че ръцете ми да застанат водоравно. Следва френското упражнение с кривия лост и последното не му знам името и ще ми бъде трудно да ви го обясня.
Втори ден - гръб и бицепс - набирания, след това на скрипеца дърпане отпред, след това съм седнал с крака подпрени отпред и дърпам едно нещо към корема си(дано се сещате) и последното е на един уред, на който съм седнал и с двете си ръце поставени по широко от тялото дърпам самия уред(надявам се и за това да се сетите) - когато съм седнал на уреда има една част, която опира в корема за стабилност. За бицепс - първо с прав лост - прав, след това с кривия - седнал(май скотво или нещо такова беше), и последно с дъмбели отново седнал като предишното.
Трети ден - рамо и трапец - пускане на щанга в седнало положение пред гърди, следва вдигане на дъмбели в право положение за предно рамо - първо едната а после другата ръка, след това съм седнал и вдигам дъмбелите заедно зад себе си - задно рамо, и накрая пускане на щанга в седнало положение, но този път зад врат. За трапец - първо с дъмбелите си вдигам рамената и ги пускам, а второто упражнение ми е вдигам назад раменете, после отиват напред и след това пускам.
За крака си карам колелото, но не знам колко време и кога да го карам, защото бях чувал, че ако се кара повече се топят и самите мускули.
Благодаря предварително
25.03.07
21:03
релеф се прави с диета !
28.03.07
08:46
Тренировката ти става ,но задължително ти трябва диета , а колелото сутрин на гладно(може да е в дните,в които не тренирш)...
А иначе те съветвам да започнеш да тренираш крака ,защото за да се развие мускула му трябва тежест(с колелото няма да стане),
можеш да правиш крака с рамо,а трапеца да го преместиш в тренировката ти за гръб с едно упражнение ...
тренирай по следния начин 1 ден - гърди и трицепс 2 ден крака и рамо 3 ден гръб,бицепс и трапец ...
Успех !