25.03.07
19:24
Здравейте,
мисля, че е нужно да има анкета, за да може да се дадат и предложения. Необходимо ли е според Вас да направим нови категории във форума или пък да махнем / съединим стари такива? :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.04.07 12:13.
28.03.07
09:35
Според мен е хубаво да има една тема за общи приказки (офф топик). За мен ще е от полза да видя как мислят (ако мислят) и разсъждават хората от форума по други въпроси. Това ще ми помогне и да си съставя по точно мнение за даден човек и колко вяра мога да имам на приказките му.
Аз не виждам проблем да се добави раздел за общи приказки и без това се пускат подобни теми от време на време.
28.03.07
10:03
Според моето скромно мнение няма чак такава нужда от промяна на разделите, а за въвеждане на малко по-стриктни правила при пускането на теми и по-точно техните заглавия. Ясно е, че не може да се избегне повтарянето на едни и същи теми от сорта “как да пия протеина”, но поне заглавието им да не е “въпрос???” и “помощ!!!”, а да е свързано с темата. Тоест като влеза в раздела и видя заглавието да мога да преценя дали изобщо да преглеждам темата, а не да цъкам 10 теми поред със заглавия “помощ” и “въпрос”.
Иначе подкрепям създаването на раздел за общи приказки :).