аре специалисти кажете...

12.03.07
20:42

Т’ва сигурно е най-тъпия въпрос задаван в тоз форум(макар 4е конкуренцията е изумителна)..и тка..лежа си вчера и си мисля..не съм напълно бос относно бодибилдинга, общо взето в залата съм влизал 100 повече от дискотеката и тва не е никак дал4е от истината...аве въпроса е следния...
ЗНам че нивото на тестостерона е от особено значениа за мускулния растеж...ам напоследък с приателката повече се задържаме в леглото...ще питате колко...ам горе долу всеки ден...тва сигурно е некво предпролетно...не е нимфоманка споко...ам тва всеки ден да се изцеждаш сигурно си влияе а ? Някой да сподели дали има такива наблюдения...щото в крайна сметка тря се търси равновесието във всичко..аре и недейте се хилите мноо като го чете тва не си правя ташак...

12.03.07
20:49

еее хората се чудят как приятелката да им пуска секи ден ти се оплакваш :) даваи няма лошо

12.03.07
20:54

Има нещо вярно понеже изразходваш тестостерон за направата на семенна течност! Все пак въпрос на приоритети, дали фитнес или жени! Аз затова съм 110 кг  :lol:

12.03.07
21:18

Секс правя почти всеки ден и не ми пречи (или поне не усещам да ми пречи).

[quote author=“kokignatov”]Т’ва сигурно е най-тъпия въпрос задаван в тоз форум(макар 4е конкуренцията е изумителна)...

Хахаха Не, че е толкова тъп въпроса ама направо се скъсах от смех на изречението горе! Честно  :lol:

[quote author=“YODA”]Има нещо вярно понеже изразходваш тестостерон за направата на семенна течност!

Това е основното. Като свършиш не изхвърляш тесто както си мислят някои хора, но за производството на нова семенна течност част от тестостеронът отива като ресурс.

[quote author=“YODA”]Все пак въпрос на приоритети, дали фитнес или жени! Аз затова съм 110 кг  :lol:

Почваш да разваляш идеализирания в мен твой образ! Недей тъй, бате  :wink:  :mrgreen:

13.03.07
11:10

Няма се плашиш , давай на момичето квот иска

13.03.07
15:29

В тая тема май всеки само се хвали  :lol:
На времето  на професионалистите им се спирало секса ( докато са в тренирочъчните лагери) за се повиши нивото на тестостерон и от тук по големите постижения в тежеста. В днешно време много хора я отричат тази практика и дори препоръчват една бърза сесия ( не говорим за някакви 2-3 часови геройства) преди тренировка и от там - от 2 до 5 кила отгоре в тежестите. Лично на мен ми идва добре. Разтоварва те и се чувсташ безсмъртен  :wink:

14.03.07
10:36

То явно тази тема е малко как да кажа ...
Но и аз ще изпростея...
Ако искаш да се чувстваш безсмъртен, по-добре се назоби като животно и гледаи тогава как скачат килата, вместа да тормозиш горките девойки за едно бързо от което едва ли ще изпитат някаква наслада

MO

14.03.07
11:00

manson
не съм много начетен по биология но да питам:
при узряването/съзряването на сперматозидите не се ли отделяше и тестостерон
и нали при тежка физическа дейност нивото му се повишава?(по-скоро след извстно време се покачва)
Все пак нивото на тестостерона не е константа и влиаят много фактори
П.П.
Добре ще е някой да го разясни това ,все пак повечето от нас не са толкова заинтересовани от ефекта върху силата колкото от ефекта на покачване не мускулна маса

15.03.07
10:08

Недей  точно преди тренировка да правиш секс.

15.03.07
11:11

пробвай с трибестан как ще се чувстваш  :lol:

30.03.07
12:20

хахахаха изръсил си историите тука :) няма проблем е прай си секса апак има и начин да си запазиш тестостерона като се изцедиш изпии си семенната течност така пак ще е в теб :)

30.03.07
14:55

Това сигурно е най-разисквания проблем в тоя форум  :lol: Има поне десетина подобни теми  ;-)
Като ви се прави секс- правете си. Ако искате и по два пъти на ден  :-)

31.03.07
06:22

аз не съм голям спец, но то не се ли образува семенна течност още при възбуждане, та след като вече е използван тестостерона за образуването или ли значение дали ще остане в тялото или не?

CO

31.03.07
07:34

jalokin въпросът е ,че ако всеки ден го прави,всеки ден ще се изготвя нова доза семенна течност ... Но тъй като тестостеронът се продуцира от тестисите(жлези с вътрешна секреция) няма точен обем т.е тялото произвежда толкова колкото му е нужно в момента ... това означава че и да еб*ш и да не еб*ш количеството на тестостеронът нужен за растежа няма да се промени ;-)  А колкото до спортистите,навярно им забраняват да праявят секс защото за продукцията на спермата също отива енеригия пък е все пак си е едно от най-големите физически натоварвания ;-)

31.03.07
08:20

connect право думаш баце :) амаа аве нз то аз преди състезание малко трудно мисля за нещо друго освен самото състезание, амааа аве незнам, моите съотборници са единудушни по тази тема, че секс преди състезание (на предния ден точно) им влияел ама само в положителен аспект, нооо незман човек едва ли да може да им вярва :)

06.04.07
22:55

Еми всеки случай ще свалиш малко килца, нормално е, е или пак няма да качиш де... едно от двете, но се пак пречи на килограмито.  NO PAIN NO GAIN, ако искаш да ставаш голям е добре да се лишаваш малко, но ако не ти е толкова важно колко си голям, давай смело, мушкай си :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1