30.03.07
11:25
Искам да ви попитам какви упражнения за крака трябва да правя , за да стопя излишните мазнини по бедрата и да ги стегна
и също така за развиване на пръсеца(всмисъл да стане по-голям без да качвам мнг. кила) , защото ми трябва експлозивност в краката.
Благодаря много дано да сте разбрали обърканите ми сътворения :)
Темата беше редактирана от Plamko на 30.03.07 11:26.
значи за да се махнат излишните мазнини трябва диета + кардио
а за натрупване на маса
1клек с щанга
2 лег преса
3 бедрено разгъване
4 бедрено разгъване
5. машина прасец
тея са наи добрите според мене
Мнението беше редактирано от kris4AN на 30.03.07 11:35.
30.03.07
11:47
казано от kris4AN на 30.03.07, 11:35:
значи за да се махнат излишните мазнини трябва диета + кардио
а за натрупване на маса
1клек с щанга
2 лег преса
3 бедрено разгъване
4 бедрено разгъване
5. машина прасец
тея са наи добрите според мене
батка не ми трябва маса..!искам по-слаби крака и най-вече ми трябва добре развита тънка мускулатура.. , за да имам нужната експлозивност.
ами казах ти по горе ;) ако искаш да изчистиш излишните мазнини Диета + кардио това е..
30.03.07
12:09
Диета , ама каква , само на салатки мога ли ?
А и ми трябва такава диета дето да мога да издържа на натоварването ...
тренира БИ и секи ден по два часа тренировка която в края се радваш , че е свършила :D
ако правилно съм разбрал тренираш секи ден в залата и боини изкуства .. значи 100 % претренираш както и да е това не е въпроса на темата...
а иначе се разтърси из саита за диети за понижаване на тегло и вкараи аеробна деиност 3 пъти в седмицата (препоръчвам ти колело 3 пъти в седмицата по 30 40 мин )
30.03.07
12:41
казано от kris4AN на 30.03.07, 12:13:
ако правилно съм разбрал тренираш секи ден в залата и боини изкуства .. значи 100 % претренираш както и да е това не е въпроса на темата...
а иначе се разтърси из саита за диети за понижаване на тегло и вкараи аеробна деиност 3 пъти в седмицата (препоръчвам ти колело 3 пъти в седмицата по 30 40 мин )
Не не :) , тренирам само БИ , а те са достатъчно аеробни..
не че съм дебел 74кила съм 184 , но не ми харесват краката ми .. много са ми големи и това ме дразни и искам повече експлозивност и по бързо съкращение на мускулите .. затва искам да ги стегна и да махна излишното...
дано да си разбрал за какво говоря ;)
30.03.07
15:51
“Eксплозивност” с фитнес няма да постигнеш, но масата няма нищо общо с това ... ако искаш да стопиш - кардио и диета ,но ми се вижда безмислено ... а пък да имаш мазнини по краката след като тренираш всеки ден по 2 часа ми се вижда невъзможно ама ти си знаеш ...
30.03.07
21:15
казано от connect на 30.03.07, 15:51:
“Eксплозивност” с фитнес няма да постигнеш, но масата няма нищо общо с това ... ако искаш да стопиш - кардио и диета ,но ми се вижда безмислено ... а пък да имаш мазнини по краката след като тренираш всеки ден по 2 часа ми се вижда невъзможно ама ти си знаеш ...
добре може би не се изразих правилно.... значи намирам си краката за големи и искам да станат по-малки , стегнати и ...
с какво да придобия такава експлозивност , всмисъл много бързи съкращения на мускулите...?
30.03.07
22:01
Експлозивността би трябвало да се подобрява с тренировките ти по БИ,сигурно става доста бавно,не знам точно ,защото никога не съм се занимавал с това,но вероятно и бягането би ти помогнало,но тренирай спринтово бягане а не крос ... (не съм сигурен в това,което пиша така че ако греша нека някой ме поправи)
Освен тичане, клекове, напади с щанга и пистолети..не се сещам за друго подходящо...
не знам как точно стоят нещата ама на 74 кг и 184 см според мен не си развил горната част на тялото и затова краката ти изглеждат по големи
ако не е така, извиняваи, но не знам как изглеждаш ;)
31.03.07
09:28
е .. в бойните изкуства не ти трябва да имаш много мускулна маса(такава каквато вие се целите да постигнете билдерите)