А Сега на къде ???

30.03.07
21:52

Вече от 3 месеца карам на тази програма и ефекта е малък но все пак го има .... искам до лятото да си оформя и стегна тялото , не искам да ставам много мускулест или релефен просто нормално стегнато тяло .. защото сега определено не е такова ... аз съм на 17 от софия .... таа ето я и програмата ..

1 ден

Гръб : Теглене на вертикален скритец от зад ( широк хват ) 4 х 6 - 8
        Теглене на вертикален скритец от пред ( тесен подхват ) 4 х 6 - 8
        Теглене на Т-Образна щанга от наклон 4 х 6
        Гребане на уред от вертикален седеж 4 х 6 - 8

Бицепс : Бицепсови сгъване с EZ лост 4 х 6
            Скотово сгъване с ЕЗ лост 4 х 6 - 8

Крака : Лег преса 4 х 10 - 12
          Сгъване 4 х 12

Корем : Коремни преси на римско столче 3 х 10 ( с 5 килограма зад врата )
          Долна част на коремна преса на уред 3 х 12
2 ден

Гърди : Лег от хоризонт лежанка 5 х 6 - 8
          Полулег лежанка 4 х 6 - 8
          Кофички 4 х 4 ( Щото не мога повече )
          Пек - Дек 4 х 6 - 8

Трицепс : Разгъване на скрипец 4 х 8
              Френско разгъване с дъмбел 4 х 8

Рамо : Раменни Преси 4 х 6 - 8
        Повдигане на Щанга от зад 4 х 10

Корем : Като ден 1

Имам възможност само 2 дена да ходя в седмицата така че .. нямам избор .. и да ви питам трябва ли да сменям програмата и изобщо какво да правя .. защото ефекта беше в началото да кажем след първия месец и от тогава почти нищо а времето си лети и лятото наближава .. и ако може някакви примерни програми да ми дадете ще съм ви много благодарен ... С една дума ми трябва нещо по ефективно .. 10х предварително ... ?!?

Темата беше редактирана от Sparky на 30.03.07 21:54.

AS

31.03.07
04:14

Колко си висок,колко кг,спазваш ли диета ??

31.03.07
06:07

наистина колко kg си и какьв тип човек си? това сьшто е важно за типа тренировка
иначе горещо бих ти препорьчал да не тренираш грьб+крака в един ден :) защото не се вьзстановявят мускулите и не растат
а относно програмата според мен не е лоша, а и сьдьржа основни упр. така че няма проблем

31.03.07
19:06

ми висок съм 1.78 и 74 кг. и дали трябва да продължавам по тая програма или да я сменям , за има по голям ефект ?? и да щях да забравя пазя диета ама не е нещо специално а просто не ям хляб и хлебни и макаронени изделия  избягвам сладкото и газираното ( но си ги позволявам от време на време да кажем на седмица по един път сладкото и газираното ) и гледам да не ям мазни неща .. това е

Мнението беше редактирано от Sparky на 31.03.07 19:10.

31.03.07
19:55

тогава ти си си почти в нормата с тая височина на тия кила :) просто ако вече не усещаш напрежение от тренировките смени упражненията или размени тренировьчния сплит

31.03.07
21:08

АхаМ ОК 10х

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1