НВД кога ?!?

30.03.07
21:49

Ами значи въпросът ми е такъв тъй като сега съм на даскало(и немога да спазвам диетата) и виках да почвам НВД-то средата на юни не е късно нали ?
и изках да питам и два странични въпроса : 1.какво се има предвид като количество  като се пише една купичка? и 2.може ли ако тази гадина остана доволен от тази НВД да я повторя и другата година и да даде пак добри резултати ?

AS

31.03.07
04:22

Не виждам защо училището да пречи на НВД.А винаги ще оставаш доволен стига да имаш воля и да си стриктен във всичко.

31.03.07
07:25

Диетата ако работи тая година,ще работи и догодина стига да спазваш принципите.Зависи от това колко имаш да сваляш,ако имаш доста почвай сега,ако не карай така.Какво пречи даскалото?

31.03.07
20:50

казано от a8n на 31.03.07, 07:25:

Диетата ако работи тая година,ще работи и догодина стига да спазваш принципите.Зависи от това колко имаш да сваляш,ако имаш доста почвай сега,ако не карай така.Какво пречи даскалото?

Aми нямам много да свалям а училището ми пречи защото ако сам на диета трябва да си носа яденето в чантата пък ...
А на 1-а вапрос ще ми отговори ли някой  плс :)

Мнението беше редактирано от difference на 01.04.07 07:05.

01.04.07
09:38

Трябва да има някакъв грамаж, тая купичка може да е и 3 кила  :-)

Мнението беше редактирано от BobaN на 01.04.07 09:42.

01.04.07
09:56

казано от BobaN на 01.04.07, 09:38:

Трябва да има някакъв грамаж, тая купичка може да е и 3 кила  :-)

Така е, много ми става весело като чета диетите по списания, където пише 1 купичка еди какво си.
АМи то има разлика от купичака до купичка и то огромна :)

01.04.07
13:57

Ами аз за тва и питам като се каже 1 купичка колко грама се има впредвид щото няма никво обяснение. някой ако има предположение да каже щото ...

Мнението беше редактирано от difference на 01.04.07 13:59.

01.04.07
18:22

Ако си попаднал на някое от тези “списания”, зарежи го тва са глупости.Поразрови темите в раздела, има много такива. Направи си едно НВД и го постни за коментар ;-)

01.04.07
21:34

казано от BobaN на 01.04.07, 18:22:

Ако си попаднал на някое от тези “списания”, зарежи го тва са глупости.Поразрови темите в раздела, има много такива. Направи си едно НВД и го постни за коментар ;-)

Ами не мисля че са глупости защото диетата е наистина хубава и е обяснено всичко само като я преглеждах забелязах тва с купичкатаа иначе всичко друго си е обяснено в грамажи и е дадено с всяко ядене колко калории приемаш белтъчини въглехидрати и т.н. Междудругото диетата е от списание Олимп и ми харесва и тва че не са дали направо няква диета от която изведнъж да намалиш въглехидратите а е постепенно и продуктите не са зле.

Мнението беше редактирано от difference на 01.04.07 21:38.

02.04.07
05:17

@difference - щом ти харесва, сядай и почвай да смяташ.
Сметни си калорийния баланс.
Разбий си калориите на В/Б/М и си изчисли с някоя таблица коко излиза купичката.
Така или иначе без сметки няма да минеш.

02.04.07
06:19

а може ли плс да препоръчаш някоя подробна таблица а иначе нали под яденето е дадено колко калории е общо разбити са на В/Б/М колко са общо и смятам че ще мога да сметна колко е тази купичка.

02.04.07
15:46

Мерси пич

ИВ

02.04.07
16:37

Малка метална купичка. В детските градини правеха боламачите като гриз в тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1