30.10.06
17:18
здр аз сам момче на 16 г и имам акне и сам решил да взимам креатин и глутамин и искам да ви питам да ли като започна да ги взимам ще ми се вазпали или увеличи акнето по лицето??Бях чул че и от фитнеса се увеличава акнето.Моля ви, кажете ми какво да правя
30.10.06
17:23
На този въпрос може да ти отговори единствено дерматолог. От фитнеса не може да ти се увеличи акнето. Пробвай известно време с креатина и глутамина виж сам как ще ти се отрази. Може да си вземеш бирена мая - изчиства акнето, но все пак не очаквай чудеса от нея.
30.10.06
17:31
Досега не съм чувал да се получава акне от креатина и глутамина . :shock:
Акне се получава от някой забранени медикаменти .
Но все пак се консултирай с лекар.
30.10.06
21:27
Посети дерматолог. Кожните проблеми не трябва да се пренебрегват. Надали някой от тук може да ти помогне адекватно. Не вярвам от креатина и глутамина да ти се получи нещо.
Аз също имам много проблемна кожа и нямам никакъв проблем с нея при приема на креатин и глутамин,но при употребата на гейнър вече нещата загрубяват.Според мен няма да имаш никакъв проблем с кожата освена ако почистването и стана по-небрежно,но за да си убеден се посъветвай с дерматолог.
01.11.06
12:26
mersi sa savetite
Здравейте,аз съм на 28 г. и все още не мога да се отърва от това досадно акне.Някой ми казваха ,че след пубертета ще се махне ,чувала съм ,че след раждане се маха ,но уви не е така и аз вече незнам какво да направя.Още си ходя с едни огромни пъпки и едни черни точки и направо ми е дотегнало.Е не съм зле колкото преди,но незнам .Много козметика съм използвала,но резултати няма сега прочетох за зелен чай и джинджифил мисля да го пробвам да видя и това какво е.Преди години една баба ми каза че за акне се мажи лицето с урина -собствената естествено,но не съм го пробвала поради простата причина ,че ме е гнус,но вече започнах да се замислям.До сега не съм го и прочела никаде.Ако решите може да го изпробвате и това ,не вярвам да навреди,а и е без пари.Мислих си за някаква скъпа козметика,но като чета май и те не помага много.Е чао за сега .УСПЕХ на всички.