Моля ви, помогнете!!!

30.10.06
17:18

здр аз сам момче на 16 г и имам акне и сам решил да взимам креатин и глутамин и искам да ви питам да ли като започна да ги взимам ще ми се вазпали или увеличи акнето по лицето??Бях чул че и от фитнеса се увеличава акнето.Моля ви, кажете ми какво да правя

HE

30.10.06
17:23

[quote author=“angel_fitnesa”]здр аз сам момче на 16 г и имам акне и сам решил да взимам креатин и глутамин и искам да ви питам да ли като започна да ги взимам ще ми се вазпали или увеличи акнето по лицето??Бях чул че и от фитнеса се увеличава акнето.Моля ви, кажете ми какво да правя

На този въпрос може да ти отговори единствено дерматолог. От фитнеса не може да ти се увеличи акнето. Пробвай известно време с креатина и глутамина виж сам как ще ти се отрази. Може да си вземеш бирена мая - изчиства акнето, но все пак не очаквай чудеса от нея.

FZ

30.10.06
17:31

Досега не съм чувал да се получава акне от креатина и глутамина .  :shock:
Акне се получава от някой забранени медикаменти .
Но все пак се консултирай с лекар.

Посети дерматолог. Кожните проблеми не трябва да се пренебрегват. Надали някой от тук може да ти помогне адекватно. Не вярвам от креатина и глутамина да ти се получи нещо.

30.10.06
22:02

Аз също имам много проблемна кожа и нямам никакъв проблем с нея при приема на креатин и глутамин,но при употребата на гейнър вече нещата загрубяват.Според мен няма да имаш никакъв проблем с кожата освена ако почистването и стана по-небрежно,но за да си убеден се посъветвай с дерматолог.

01.11.06
12:26

mersi sa savetite

31.03.07
14:26

Здравейте,аз съм на 28 г. и все още не мога да се отърва от това досадно акне.Някой ми казваха ,че след пубертета ще се махне ,чувала съм ,че след раждане се маха ,но уви не е така и аз вече незнам какво да направя.Още си ходя с едни огромни пъпки и едни черни точки и направо ми е дотегнало.Е не съм зле колкото преди,но незнам .Много козметика съм използвала,но резултати няма сега прочетох за зелен чай и джинджифил мисля да го пробвам да видя и това какво  е.Преди години една баба ми каза че за акне се мажи лицето  с урина -собствената естествено,но не съм го пробвала поради простата причина ,че  ме е гнус,но вече започнах да се замислям.До сега не съм го и прочела никаде.Ако решите може да го изпробвате и това ,не вярвам да навреди,а и е без пари.Мислих си за някаква скъпа козметика,но като чета май и те не помага много.Е чао за сега .УСПЕХ на всички.

04.04.07
17:30

Няма логика от фитнеса да ти се увеличи акнето.Иначе с тази логика може да пробваш да се обездвижиш наапълно и да пробваш дали ще се махне акнето . И все пак консултираи се с лекар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1