04.04.07
10:42
Искам да ви попитам как ви се отразява смяната на сезона.Сега вече температурата се повишават и искам да питам как ви реагира организма.При мен се усеща отпадналост.Последната тренировка едва е направих , някои серии не ги довърших до край и нямах никакъв мерак за трениране.Искам да питам при вас как е ? ;0
Лек спад в силата, но не съм убеден, че се дължи на затоплянето.
Може би, заради кардио и подобни съм си поскапал възстановяването.
При мен вменя толко студено пред няколко дена... не мога да преценя.
Но не мисля, че има някаква сериозна разлика сменяйки сезоните... Даже понякога се усещам доста по-жизнен от преди месеци. Има къде къде по-сериозни фактори които ни въздействат. Според мен до голяма степен/не напълно разбира се/ е внишение това пролетната умора.
04.04.07
12:04
И аз мисля, че тая прословута пролетна умора влияе. Може би наистина има такова явление като съдя даже по себе си.
04.04.07
12:18
Аз сега протев пролетната умора като си взема един свети Animal Pak и няма да я осетя :)
Определено пролетната умора е факт!Всяка година на пролет и на есен , когато се променят рязко температурите има около 10 дни на отпадналост и постоянна умора, а именно пролетната умора.Все пак през това време организма ни се нагажда към промените.
П.П. И при мен има нещо такова в момента. :-)
По-здрави!
при нас почва сезона,чувствам се като парцал.
работа и тренировки——-няма начин.
ден година храни. :lol:
04.04.07
16:30
казано от MOHCTAPA на 04.04.07, 15:27:
По никакъв начин не ми влияе.
явно си много корав ;-)
казано от icinkyyy на 04.04.07, 16:30:
казано от MOHCTAPA на 04.04.07, 15:27:
По никакъв начин не ми влияе.
явно си много корав ;-)
Не се оплаквам!
04.04.07
18:44
На мен по принцип смяната на времето ми влияе негативно. Предпочитам да е или много студено, или много топло, а не един ден едно, друг - друго. Тази зима не ми беше никак приятно.
Умората,която натрупах от двуразовите тренировки не дадоха шанс на пролетната да се появи при мен :)
12.06.07
15:40
:coolmad: напълно сам сагласен с МОНСТАРА тия пролетни умори са някви нелепи щуротии ти си ЯЖ как си му е реда па умората нема начин да те натисне
12.06.07
22:26
казано от Петко К на 04.04.07, 20:32:
Смяната на времето ми влияе единствено на дрехите, които обличам ;)
На същото мнение съм!