Въпрос

CY

05.04.07
06:52

тренирам по една програма за маса която е 3 дни в седмицата ще попречи ли ако през другите дни тренирам нещо вкъщи ... имам 2 гири и лицеви опори да правя ?
http://www.bb-team.org/workout/1291 това е програмата

искам да попитам и какво трябва да се яде когато имам за цел да покачвам маса но съм още начинаещ ... четох във форума но навсякъде пише различно ...

Темата беше редактирана от cyberman на 05.04.07 06:54.

05.04.07
07:15

Няма смисъл да правиш и вкъщи.3 дни в залата са ти достатъчни.Орентирай се към яйца,млечни изделия,месо,ориз,ядки,картофи.Избягвай пържено,сладко,тестени гадурийки.

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 05.04.07 07:15.

05.04.07
08:04

наблягай на тренировката в залата...а през останалите дни се възстановявай!

05.04.07
09:00

Не виждам смисъл от допълнителна тренировка вкъщи.
По-скоро ще има отрицателен ефект - няма да можеш да се възстановиш качествено.
А и..може и да не успееш да го правиш - програмата е тежичка и след тренировъчен ден, най-вероятно ще си доста претрепан. :)
Ако ти е толкова мерак...можеш да правиш тренировки през ден.

05.04.07
09:41

И аз се изказвам в подкрепа на казаното до тук - вкъщи само ще ти пречи. Винаги има едно “но”. Аз също тренирам 3 пъти седмично, но у нас имам крива щанга и въпреки, че и в залата тренирам бицепс (пълна програма) и у нас правя бицепс в ден, когато чувствам, че мускула се е възстановил. Като цяло обаче би ти пречило на възстановяването, ако тренираш и у вас.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.04.07 10:04.

CY

05.04.07
10:57

а в програмата която съм посочил по горе ... как да си разпределя килограмите? всяка серия от дадено упражнение с еднакви килограми или да ги сменям ? и ако трябва да ги сменям как да ги разпределя ??

Мнението беше редактирано от cyberman на 06.04.07 09:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1