Помогнете :)

LU

06.04.07
18:05

Здравейте.Аз съм на 15 години.Висок съм 176 см и тежа 63кг.Ходя на лостове от 1 месец.Правя по 4x12 кофи и по 4x5 набиранки и ги овиличавам.Правя и в нас по 4x150 коремни преди.Проблема ми е в корема и в гърдите.Нито съм мазен нито нищо но гърдите ми са виснали и искам да оформя корема.По корема като се наведа ми се образуват 2 червени линий.Забелязъл съм че от както правя коремни преси почват да се махат.Искам да ви попитам с моята тренировка дали мога да постигна нещо?Искам да оформя малко гърдите и да ми се разшири гръбния коф .Благодаря предварително :)

KR

06.04.07
20:36

тва за разширяването на гръбния кош нема да стане.Сичко е до ген

06.04.07
20:58

Помисли за диета, тя ще те поорелефи (ебаси и думата се получи)

07.04.07
09:38

според мен на тая височина и на тия килограми изобщо не си мазен; просто почни да качваш мускулна маса
аз съм също толова висок и съм 82 кг

LU

07.04.07
17:01

аз съм слаб но гърдите ми са виснали.Ако правя диети гърдите ще ми виснант :) с кофи и лицеви опори от височина.:) някой ако иска да ми даде скупето-си да се разберем

LU

08.04.07
08:54

някой ще си каже ли мнението само в гърдите съм зле иначе всичко друго е наред :)

LU

08.04.07
09:10

ходи на фитнес стига с тоя лостове

VE

11.04.07
12:26

прави като мен :) аз ходя само на лостове ама злобя доста..ако отида в някоя зала няма да знам какво да правя :)
за кофичките...прави като мен 4 серии  40 30 20 10
почнеш ли да ги правиш тия повторения мисля че няма да имаш проблем с гърдите и трицепсите..абе въобше ще изглеждаш добре без кой знае какви усилия ..само трябва да ходиш редовно  после почваш различни видове набирания..и така :) само постоянство ти трябва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1