Сгъване за бицепси с щанга от полулег

07.04.07
08:37

Някой ще ми обясни ли как се изпълнява това упражнение или някаква снимка ако има някой или видео, защото ми е някак си трудно да си го представя...

07.04.07
09:35

Не съм мн сигурен, но маи трябва да си легнал по корем на лежанката и лактите да ти висят отвесно надолу (мисля че това упр е измислено от Арнолд 6ото съм чел че тоитака е вдигал

А защо с щанга, а не просто с дъмбели? Какви са предимствата?

07.04.07
19:02

казано от The Prowler на 07.04.07, 08:37:

Някой ще ми обясни ли как се изпълнява това упражнение или някаква снимка ако има някой или видео, защото ми е някак си трудно да си го представя...

Упражнението се нарича “Спайдър сгъване от полулег”. Ляга се на наклонената облегалка по корем и се хваща щангата в подхват на ширината на раменете. Ръцете са протегнати и висят право надолу. От тук се сгъва максимално висока, но горната част на ръцете трябва задължително да остане перпендикулярна на пода. Спуска се бавно като се спира малко преди пълното разгъване.

Общо взето МОНСТАРА го описа перфектно. Само да добавя, че това упражнение е добре да се използва от по - напреднали защото не е лесно за изпълнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1