Дайте снимки от състезанието по културизъм

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.04.07
09:18

Дайте снимки или клипчета от състезанието за юнуши от вчера...

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 17.04.07 18:06.

Не бързайте толкова. Ако някой е снимал от форума съм сигурен, че ще пусне. Ако не тук, то поне в www.gohard.org .

П.С. Mortos ти поне си от София, защо не дойде? :) Тео хвана 2ро място при юноши над 70кг.

Ако има проблем къде да бъдат качени, кажете и ще помислим за това (говоря за евентуални снимки и филмчета).

08.04.07
13:25

казано от Jorku на 08.04.07, 09:25:

Не бързайте толкова. Ако някой е снимал от форума съм сигурен, че ще пусне. Ако не тук, то поне в www.gohard.org .

П.С. Mortos ти поне си от София, защо не дойде? :) Тео хвана 2ро място при юноши над 70кг.

Кво да ти кажа бате, алкохола разваля хората :D Сега даже ме е яд...
Има защо ;)
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 09.04.07 07:59.

10.04.07
11:17

хахахаха от кога пиеш па ти бе мастийо :)

10.04.07
13:16

казано от Тео на 10.04.07, 11:17:

ей взе един медал и вече взе да убижда,ай падни малко на земята !!! ахахахаха :)

ае Тео снимай се с медала и си го сложи на аватар

снимки съм качил на www.bgtrener.com

10.04.07
16:21

От както ти взе медал на състезанието :D

Спрете да спамите темата.

10.04.07
19:11

казано от napukvacia на 10.04.07, 13:16:

ей взе един медал и вече взе да убижда,ай падни малко на земята !!! ахахахаха :)

ае Тео снимай се с медала и си го сложи на аватар

еми ще си сложа като има какво да покажа а на гришата ще си му говора как си знам стари колеги сме с него :)

Мнението беше редактирано от Тео на 10.04.07 19:13.

_Z

10.04.07
19:21

http://gabooo.hit.bg/S4011522.JPG
13 и 14 номер сме аз и брата, Тео е 12 номер, а 19 номер е едно момче Ицо от Силистра.

11.04.07
11:51

Ицо Анабола?

_Z

11.04.07
12:30

казано от /ЭGO/@§ на 11.04.07, 11:51:

Ицо Анабола?

Христо Томов се казва, от Силистра е, незнам как му викат, но знам че не зоби много.

11.04.07
13:39

Има едно клипче в един всеизвестен български сайт... да не му правя реклама..
Лично аз ,да си кажа честно, не съм нещо кой знае колко впечатлен от това ,което видях..., винаги може и повече;)..още маса и още релеф...;),малко слабички изглеждате на клипа, въпреки че знам ,че на живо е не е така...
сега доброто:  :)
евала ви правя на тея ,които сте се явили, знам колко мнго време и усилия са необходими,за да постигнеш това(да не говорим ,ако не ползваш добавки,химии и т.н.), а и все пак се изисква смелост да се явиш на подобно състезание...
продължавайте да тренирате и това си е:)
УСПЕХ!

11.04.07
14:42

само да отбележа все пак сме деца как може на 17-21 години сме впечаткяващи,добре знаете че за доббро тяло трябва обработка,която на тези години е нищожна,пък и самото клипче е с кофти резолюция,смея да твърдя че не се вижда нищо ама нищо,аз като го видях шампиона в леката категория при юношите,еми лошо ми стана такъв релеф не бях виждал до сега,за берингер става вапрос той и тук пише май,ти ако го видиш 100% ще реагираш по същия начин,аз бях свиня пред него :) (на аватара см аз)

_Z

11.04.07
15:09

казано от Тео на 11.04.07, 14:42:

само да отбележа все пак сме деца как може на 17-21 години сме впечаткяващи,добре знаете че за доббро тяло трябва обработка,която на тези години е нищожна,пък и самото клипче е с кофти резолюция,смея да твърдя че не се вижда нищо ама нищо,аз като го видях шампиона в леката категория при юношите,еми лошо ми стана такъв релеф не бях виждал до сега,за берингер става вапрос той и тук пише май,ти ако го видиш 100% ще реагираш по същия начин,аз бях свиня пред него :) (на аватара см аз)

Аз не знам изобщо някой български културист да е излизал толкова релефен изобщо...

11.04.07
15:23

Teo, давам си сметка за това, споко:)...само ви давам допълнителен стимул да продължавате;)
пак казвам, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за това ,което сте постигнали:)

...аз не случайно отбелязах,че на живо е друго...аз,ако се явя ,сигурно ще предизвикам бурен смях:), въпреки че не съм тренирал само 1-2 месеца;)

Мнението беше редактирано от vergo на 11.04.07 15:25.

_M

11.04.07
15:28

Тука е момента да изразя недоволство...значи колко е релефен брингера успях да установя,но не и в детайли благодарение на това ,че публиката бяхме на 100км от сцената.Това е първото състезание ,което гледам ама ми направи впечатление лошата организация.Да не говорим за тоя Дижйей - то не бяха микрофонии,бъркане на парчета на участниците и неква дебилна музика ,докато състезателите позираха за публиката.Иначе искам да поздравя участниците в състезанието ,които влизат тук и занапред по-яки и релефни

MO

11.04.07
17:42

казано от Тео на 11.04.07, 14:42:

Тео поздравявам те за медала ,заслужи го ,в теб има бъдеще личи си :)
Да те питам нещо ,което ми е интересно :казваш че още сме деца (нашата възраст примерно 18години което и според мен е вярно)
Ти сега си 99кг ако не се лъжа ,колко смяташ да станеш в основен на 25 години примерно ?
Интересно ми е да знам дали си мислил имаш ли ясна цел в килограмите или ще качваш по-бавно
и ще се стремиш да не омазняваш.
Ще се радвам да ми отговориш на въпросите.

11.04.07
20:43

вече см 100 и почти не си личи пресата просто си върнах килата от основен период,сега вече намалям темпото почвам да качвам чисто така да се каже,изключвам простите въглехидрати,наблягам на белтъка и свеждам мазнините до минимум,и мисля да въртя 2 седмици ВВД и една НВД :) това ще ми е за основния до февруари догодина,предполагам че 110-115 кила няма да минавам,но ще видим догодина искам да см 95-100 на сцената защото вече съм при младежи и ще е доста натоварено,межд. не е сигурно дали ще се състезавам догодина защото първа година при ония лъвове ще е тегаво,но каквото дойде,дай боже пари за подготовка да има. Иначе съм се надъхал здравата, времето ще покаже :) започвам да тренирам найстина тежко :) и осъзнах,че релефа ако не е за състезание е глупост,защото чистенето те връща назад и то много , не че ще см свиня лятото,но няма да см с пресичка като манекените :) тва е общо взето надяавам се да съм отговорил изчерпателно ;)

MO

12.04.07
14:58

казано от Тео на 11.04.07, 20:43:

вече см 100 и почти не си личи пресата просто си върнах килата от основен период,сега вече намалям темпото почвам да качвам чисто така да се каже,изключвам простите въглехидрати,наблягам на белтъка и свеждам мазнините до минимум,и мисля да въртя 2 седмици ВВД и една НВД :) това ще ми е за основния до февруари догодина,предполагам че 110-115 кила няма да минавам,но ще видим догодина искам да см 95-100 на сцената защото вече съм при младежи и ще е доста натоварено,межд. не е сигурно дали ще се състезавам догодина защото първа година при ония лъвове ще е тегаво,но каквото дойде,дай боже пари за подготовка да има. Иначе съм се надъхал здравата, времето ще покаже :) започвам да тренирам найстина тежко :) и осъзнах,че релефа ако не е за състезание е глупост,защото чистенето те връща назад и то много , не че ще см свиня лятото,но няма да см с пресичка като манекените :) тва е общо взето надяавам се да съм отговорил изчерпателно ;)

Мерси се отговори.
Беше ми интересно мнението ти.
И аз смятам че чистенето (разбира се не говорим за състезателения период)
не е наложително дори не е биологочно издържано като процес.
Все пак ако човек усеща че има нужда от чистене е желателно.

Тео да ти питам още някой неща.
Сега когато си 100кг ,с колко си увеличил калорийте/обема на храната ?
Какво е съотношението на белтъчините които приемаш от
месо/растителни/добавки?Колко грама въглехидрати приемаш дневно?

П.П.
Винаги съм си го мислил това ,че чистенето води до застой  в развитието или дори до регрес (загуба на м.м)
Не говоря за състезателите които знаят какво правят с телата си а за обикновените момчета които
вкарват някакви чудовищни НВД-та и изтощават организма си.
Сега някой веднага ще каже      -Да ама след чистене се качва по-лесно.
Ще ви кажа обаче аз какво се качва-Мазнини  ,защото тялото се стреми да постигне предишното равновсно положение.

Тео ако отговориш пак ще съм ти още по-благодарен.

12.04.07
18:55

морфи,виж загалвието на темата!за твоите въпроси си има ЛС.

12.04.07
19:55

знчи обема на храната е доста след състезаанието ядох каквото ми попадне до пръсване :Р, а сега вече ям (примерно утре) килограм и половина картофи,ориз около 150 грама суров,8-10 яйца,кисело мляко (ако има :) ),и около 800 грама пилешки гърди,още не се ограничавам много много със сладкото птимерно днеска след тренировка едно лаянче,със една мурени макс и един локум :),но скоро ще почна хвърли съм око на това http://www.bb-team.org/articles/938 звучи ми логично и лесно за изпълнение,това е общо взето.Това,че след чистене се качват мазнини е нормално,аз съм със бавен метаболизъм(смисъл много лесно замазвам) но толкова бързо никога не см качвал.Явно тялото си знае работата и си гони старите кила :)

12.04.07
20:26

:) направо ме изумявате с тези количества храна;), ама,явно няма начин...
аз примерно добре се храня, но не стигам чак до килограм и половина картофи:), струва ми се непосилно, знам ли:), то и затова растежът ми е и по-бавен...
абе, само така, яко блъскане и яко ядене:):)

MO

12.04.07
21:11

казано от Тео на 12.04.07, 19:55:

знчи обема на храната е доста след състезаанието ядох каквото ми попадне до пръсване :Р, а сега вече ям (примерно утре) килограм и половина картофи,ориз около 150 грама суров,8-10 яйца,кисело мляко (ако има :) ),и около 800 грама пилешки гърди,още не се ограничавам много много със сладкото птимерно днеска след тренировка едно лаянче,със една мурени макс и един локум :),но скоро ще почна хвърли съм око на това http://www.bb-team.org/articles/938 звучи ми логично и лесно за изпълнение,това е общо взето.Това,че след чистене се качват мазнини е нормално,аз съм със бавен метаболизъм(смисъл много лесно замазвам) но толкова бързо никога не см качвал.Явно тялото си знае работата и си гони старите кила :)

Картофите на колко приема ги разделяш?
Аз ям само 1кг но на един прием като ги правя на салата смесени със 100грама сирене.
За сметка на това ям по 500грама ориз Яйца ям някъде през три дни по 10 (4 жълтъка )
Ям по 3 кисели млека (1.2кг) и по близо през ден пия по 1 литър прясно мляко.
Пилешките гърди за жалост ям само в тренировъчните дни и количеството варира от 400-800 грама.
Тези неща ги пиша по повод думите ти че си с бавен метаболизъм.Аз в момента съм 97кг с 43см ръка и още не мога да разбера дали съм с бър или бавен метаболизъм.Все пак с толкова храна ща не ща ще качвам но ми е трудно да определя.
Добре де но ти пак си поглъщаш (като сметнем и сладките неща и неспоменатите хранения закуска примерно)
едно 4500 Калорий и над 200грама белтъчини дневно.
Въглехидратите ти са поне 500 ,общо взето за човек с бавен метаболизъм се храниш доволно :)
Аз например съм склонен към омазняване, но наполседък като изключих сладките неща (бързите въглехидрати)
и запонах да тичам ,мога да твърдя (почти феноменално звучи ) започнах да изкарвам плочките на дневна светлина.

Това доста ме шокира как за няколко дни от 85кг ставаш 100 ,разбира се тук се включва и водата пък и някакъв процент мазнини ,нали?
Пожелавам ти успех занапред и имам голямо желание да те видя как ще изглеждаш на 100-115кг  :)
Важното е че имаш хъс и си гониш целите .
Успех и кой знае след 4-5години може да те видим рамо до рамо с Митко Димитров на някое състезание.
Успех и Здраве ти желая другото ще го постигнеш сам :)

12.04.07
21:11

казано от morphey на 12.04.07, 14:58:

казано от Тео на 11.04.07, 20:43:

Винаги съм си го мислил това ,че чистенето води до застой  в развитието или дори до регрес (загуба на м.м)
Не говоря за състезателите които знаят какво правят с телата си а за обикновените момчета които
вкарват някакви чудовищни НВД-та и изтощават организма си.
Сега някой веднага ще каже      -Да ама след чистене се качва по-лесно.
Ще ви кажа обаче аз какво се качва-Мазнини  ,защото тялото се стреми да постигне предишното равновсно положение.

Тео ако отговориш пак ще съм ти още по-благодарен.

сори за Офтопика.
Но най-просто казано Диетата има 2 полезни страни :
1-че се намаляват мазнините
2-че се променя самия режим на тренирана, защото и колкото програми да сменяш леко по леко се адаптираш към този тип тренировки, и в такива моменти диетите разбире се плюс тренирките за релеф и прочие са добър коз за качването на Мм

_Z

13.04.07
09:23

morphey , аз по време на диетата качих мускулна маса и то видимо. Най много на прасците и краката , което явно е от кардиото което правих по 1 час бягане/ходене и 1 час колело. Повечето кардио означава повече нацепени крака и по-големи прасци (дори и на краката се качва маса). Естествено говоря докато си на зоб. Аз от миналата година до тази , от сцена до сцена имам качени точно 10 кг мускулна маса , а от основен до основен качих точно 10 , което означава че или не съм мазен в основен (което не е вярно) или съм качил мускул по време на диетата. А след диетата мазнините се връщат на същото ниво на което са били и преди диетата за не повече от 5 дни. Много хора ми казват че много замазнявам в основен , но истината е че основен не качвам нито грам мазно. А кога го качвам ли - в следсъстезателния период от 1 седмица замазнявам яко дори повече отколкото съм бил и после в основен си качвам само мускул.

Мнението беше редактирано от _ZOB_DOG_ на 13.04.07 09:26.

13.04.07
10:23

Браво на момчетата! Личи си колко старание са положили за да постигнат всичко. Никак не е малко!
На мен обаче никога не ми е харесвало това, че преди състезание културистите се мажат с бронзин или както там се казва. Верно, че така мускулите се отличават по-добре, но седи много неестествено и смея да кажа грозно. Хората започват да приличат на негри... лично на мен, снимките, които всеки един е пускал в темата “Вашите снимки” ми харесват повече - точно заради липсата на бронзин. Не задължавам никого да се съгласява с мен, но това ми е мненито.

13.04.07
11:59

С Тео несъм съгласен само с 1 че релефа било” глупост” аз съм с 40 см рака и съм 78 кг а 1 фр е 72 кг и с 37 рака и изглежда 3 по голам и е по красиво за мен....

_Z

13.04.07
13:47

казано от dj-coco на 13.04.07, 11:59:

С Тео несъм съгласен само с 1 че релефа било” глупост” аз съм с 40 см рака и съм 78 кг а 1 фр е 72 кг и с 37 рака и изглежда 3 по голам и е по красиво за мен....

Да ама твоя приятел се обзалагам че не е правил никаква диета и никакво кардио а си е слаб и релефен по структура. Ама хайде накарай го да качи и 1 кг , ако ще и мас да е - няма да може. Целта не е да си само релефен, а да си голям и релефен :). А за предния пост , значи ако съдиш по тази снимка  която съм дал и тези на тео - те са правени в съблекалнята и там светлината е много по -слаба от тази на сцената. На сцената прожекторите са много силни и изглеждаш почти като нормален само дето си с повече тен и лъщиш. Иначе на слънчева или друга слаба светлина наистина ставаш много черен.

13.04.07
14:44

казано от _ZOB_DOG_ на 13.04.07, 13:47:

казано от dj-coco на 13.04.07, 11:59:

Да ама твоя приятел се обзалагам че не е правил никаква диета и никакво кардио а си е слаб и релефен по структура. Ама хайде накарай го да качи и 1 кг , ако ще и мас да е - няма да може. Целта не е да си само релефен, а да си голям и релефен :). А за предния пост , значи ако съдиш по тази снимка  която съм дал и тези на тео - те са правени в съблекалнята и там светлината е много по -слаба от тази на сцената. На сцената прожекторите са много силни и изглеждаш почти като нормален само дето си с повече тен и лъщиш. Иначе на слънчева или друга слаба светлина наистина ставаш много черен.

“Целта не е да си само релефен, а да си голям и релефен” - но нека добавим, че тази невероятна магия става със зобане! Нищо против професионалистите, но нека хората, които не тренират професионално да не се залъгват, че с протеин, креатин, глутамин, всякви азотни буустъри и др. подобни могат да се видят в огледалото с огромна и орелефена мускулна маса като тази на хората, които излизат на подиума.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.04.07 14:47.

13.04.07
15:30

Зависи, какво имаш предвид като казваш голям. :)
Голям - над 100 кила, пък и чист..на някакъв адски нисък % мазнини.
В такъв случай си прав.
Аз лично, не виждам смисъл в такава фигура за ‘ежедневно ползване’.
Имаме потребители, които не ползват забранени вещества, а дори и хр. добавки, но това не им пречи да имат съвсем прилични мерки, които ги причисляват съвсем спокойно към ‘яките’, като  си вадят и някоя друга плочка -> не са “яки с шкембета”.  :)

Мнението беше редактирано от 6th на 13.04.07 15:34.

13.04.07
15:52

казано от NRG52 на 13.04.07, 15:30:

Зависи, какво имаш предвид като казваш голям. :)
Голям - над 100 кила, пък и чист..на някакъв адски нисък % мазнини.
В такъв случай си прав.
Аз лично, не виждам смисъл в такава фигура за ‘ежедневно ползване’.
Имаме потребители, които не ползват забранени вещества, а дори и хр. добавки, но това не им пречи да имат съвсем прилични мерки, които ги причисляват съвсем спокойно към ‘яките’, като  си вадят и някоя друга плочка -> не са “яки с шкембета”.  :)

Е по твоята логика много зависи какво разбираш под “съвсем прилични мерки” и какво разбираш под “яките”. Лично аз като казвам голям или як влагам смисъл 90+ килограма. А 100 и отгоре релефни кила без зоб НЕ минават (обикновено по-скоро без коса остават)! Защото няма какво да си говорим, че един 70 килограмов ако ще с фаянса очите да ти извади, никога няма да го нарека голям или як (освен ако не е 160см висок). Това разбира се си е моята философия за нещата.

13.04.07
16:04

Мисля,че моментът е подходящ и искам да се обява твърдо за спортуване без използването на всякаква химия, включително и хранителни добавки(въпреки ,че те,последните , не са толкова лоши ). Аз лично никога не съм използвал и няма и да използвам....човек ,ако се храни стабилно,не му трябват другите боклуци...вече около 10 месеца тренирам сериозно и лично за себе си съм доволен от резултата...иксма да кажа на тийнейджърите- хора, не ползвайте химии, защото не стига ,че са вредни,а и на вашта възраст сте още по-уязвими- точно сега се развивате; спортувайте си чисто  с търпение и няма да съжалявате...
просто това исках да споделя, съжелявам ,ако ви се е сторило глупаво ,досадно или не знам как...казах си какво мисля, пък ,всеки си знае;)

13.04.07
17:20

_ZOB_DOG_ моя фр беше 90 кг с 3 години сташ и сега е на 4 г сташ и е 72 кг ....аз теп те помня още от 2 години зобеше с брат ти и добре изглеждаш поздрави ма аз мисал че от толкова рано не е хубаво ма караи :>

Мнението беше редактирано от dj-coco на 13.04.07 17:23.

13.04.07
17:32

смея да твъедя че щом става въпрос за състезателен бодибилдинг зобта  е ясна,макърче ние сме в най-ранния етап на този спорт,но това е реалността и не само в бодибилдинга навсякаде е така!!! Но не навсякаде си признават !!!

казано от Тео на 13.04.07, 17:32:

смея да твъедя че щом става въпрос за състезателен бодибилдинг зобта  е ясна,макърче ние сме в най-ранния етап на този спорт,но това е реалността и не само в бодибилдинга навсякаде е така!!! Но не навсякаде си признават !!!

Факт. То иначе нямаше да има разлика между професионален спортист и любител.

13.04.07
18:24

казано от Тео на 13.04.07, 17:32:

Точно това имах предвид по-горе.

_Z

13.04.07
20:50

казано от dj-coco на 13.04.07, 17:20:

_ZOB_DOG_ моя фр беше 90 кг с 3 години сташ и сега е на 4 г сташ и е 72 кг ....аз теп те помня още от 2 години зобеше с брат ти и добре изглеждаш поздрави ма аз мисал че от толкова рано не е хубаво ма караи :>

Зобя от 1 година и стажа ми е точно 3 години, но сериозни. 18 години съм навършил от 4 месеца вече и не мисля че зобя от рано, все пак се състезавам , а и виж как изглеждам , има хора зобят много повече и нямат нищо.

13.04.07
21:01

казано от _ZOB_DOG_ на 13.04.07, 20:50:

Зобя от 1 година и стажа ми е точно 3 години, но сериозни. 18 години съм навършил от 4 месеца вече и не мисля че зобя от рано, все пак се състезавам , а и виж как изглеждам , има хора зобят много повече и нямат нищо.

Абсолютно прави си, факта, че се състезаваш напълно оправдава зоба! Аз лично ти пожелавам да постигнеш много, щом си решил от 17 годишен да си бръкнеш надълбоко в здравето.

13.04.07
21:53

казано от MOHCTAPA на 13.04.07, 21:01:

казано от _ZOB_DOG_ на 13.04.07, 20:50:

Абсолютно прави си, факта, че се състезаваш напълно оправдава зоба! Аз лично ти пожелавам да постигнеш много, щом си решил от 17 годишен да си бръкнеш надълбоко в здравето.

за секи нивото е различно химията са деривати на тестостерона,а от тестостерон омрял човек няма :)  Искам да изгледаш това дано разбереш нещо http://www.youtube.com/watch?v=z0LEj8IPHGU :) и най-вече това което искам да кажа има хора който са си изпатили от химията,но те са попаднали в таканаречения “водопад” или “омагьосан кръг” ако се зима разумно има и резултати и няма странични ефекти после ;)  Нека никой да не изказва мнение ако не е образован,нищо лично ама митовете от рода ако зобиш ще умреш са ми ясни,няма да изреждам хиляди други причини от който се убиваме ежедневно и който ни копаят гробовете :) !!!!!
П.С в този клип ще забележите човек който от 40 (ще го напиша за да ви стане ясно ЧЕТИРЕДЕСТ ) години е на тестостерон бивш състезател и още мърда ;)

Мнението беше редактирано от Тео на 13.04.07 21:57.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1