11.04.07
19:59
http://www.bb-team.org/workout/1282
Мисля това да е моята програма, та въпроса ми е кардиото може ли да го правя в деня на тренировката, но преди или след нея и колко време да е то ?
Също така сериите с нарастващи тежести или с еднакви, но максимални ?
11.04.07
20:15
След тренировка да е кардиото, 30 минути.
Сериите ти трябва да определиш с какви тежести.
казано от Jorku на 11.04.07, 20:15:
Сериите ти трябва да определиш с какви тежести.
А може ли съвет за това как да разпределя упражненията и няма ли да си ми много 5 упражнения на ден ?
Последен въпрос по тая тема - колко да ми е почивката между тренировката ?
12.04.07
16:34
казано от novakat на 12.04.07, 14:34:
Сериите ти трябва да определиш с какви тежести.А може ли съвет за това как да разпределя упражненията и няма ли да си ми много 5 упражнения на ден ?
Така зададени може да са ти много. Може да пробваш сплит система(един ден тренираш 2 мускулни групи).
Как така почивката между тренировката? Не го разбрах това.
Може да пробваш сериите да си в пирамида - почваш с най-голямата (да речем 60 кг) на следващата правиш с 57,5 или 55, а на третата пак с малко по-малко (52,5). Може и да ги сменяш на всяка серия. например почваш на 60, следвашата е на 55, а третата на 57,5. С нарастващи също може - почваш на 55, минаваш пре 57,5 до 60 на последна. Всеки метод си има фенове. Пробвай и си харесай. ПОчивките зависят от тежестите, но обикновео са 60-90 секунди, като на тяга и клек (ако правиш) може и по-големи.
казано от Jorku на 12.04.07, 16:34:
казано от novakat на 12.04.07, 14:34:
Сериите ти трябва да определиш с какви тежести.А може ли съвет за това как да разпределя упражненията и няма ли да си ми много 5 упражнения на ден ?
Така зададени може да са ти много. Може да пробваш сплит система(един ден тренираш 2 мускулни групи).
Как така почивката между тренировката? Не го разбрах това.
Да де въпроса ми беше колко да е почивката между тренировката и кардиото, просто не съм го довършил изречението :)