Правя ги ама не става .

02.04.07
08:20

Абе хора правя 4 серии по 30 повторения с 10 кг тежест и тия плочки не щат да излизат ( правя коремни преси ) . От около 2 - 3 седмици правя с тежести преди тва без (около 3 седмици) ама не намирам разлика . На 14 години съм . Кажите ко да правя .  Бяха ми казали че като бягаш коремните мускули се стягат - това вярно ли е. Аз сега тръгва по стадиона да тичам и да играя футбол . Това дали ще ми помогне .

02.04.07
08:30

ами ако имаш подкожна мазнина и да правиш коремни преси нищо няма да се види:)

MA

02.04.07
08:34

dam ;(

Коремните мускули са едни от най - трудните за оформяне. И то за 3 седмици :D

02.04.07
12:56

Дай още 10 х 3 седмици и ще се покажат. Също така не е зле освен коремните преси да пуснеш и някой други упражнения - от вис или разните модификации със скрипец + диета за чистене (ако имаш мазно).

14.04.07
10:08

Незнам дали имам подкожна мазнина . Ама зеха малко да се личат . Като се свия малко се надува и изглежда че отдолу найстина има мазнина . Ама се издува малко . То се пак и кожа може да е тва .

12.06.07
19:40

Храненето е мноо  важно за  коремните мусколи  специално!! Ако  имаш мазнини макар и малко  едно НВД  1- 2 месеца + кардио и  си  ще  свалиш !!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1