03.03.04
23:42
как да стане?
крос оувър? задържам пред себе си за няколко секунди?
... има маса на гъдите ми, но не съм доволен от разпределението. виншната част е “по-облагодетелствана”.
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 24.03.12 20:18.
grimEvil, за вътрешната част е кросовъра, както си го описал, и пек-дек, като събираш докрай и задържаш контракцията за 1-2 секунди.
Успех !!!
Praviat se kofi4ki s tejest. Moje6 da pravi6 i serii na horizontalen leg, kato si sloji6 krakata na lejankata i napravi6 polu-most.
05.03.04
14:58
спиро, аз от долна част, да ти кажа тази обърнатата за 4-5 месеца и ме оформи и залепи малко “месо”, но сега на тази зала на която ходя, тази упомената от теб лежанка ми е супер ебана и 2 пъти щях да се очистя, така че не я използвам. правя кофички и супер добре ми се отразяват, вероятно и заради промяната.
иначе, за пек-дек-а, не го правя. флаис-а еквивалент ли е?
предпочитам свободните тежести, като изключим крос оувъра.
искам да попитам и още нещо, по-точно едно уточнение за крос оувър. за начина на изпълнение. каква е разликата когато ръцете са изпънати и просто ги събираш и когато до един момент ги събираш, а после избуташ напред?
grimEvil, прк-дека и флайса са различни упражнения, не са еквивалентни. Флайса засяга по-скоро външната част на гърдите, докато пек-дека - външната.
Успех !!!
06.03.04
11:12
Gardite… :}}} kofi4ki Flais Pek dek Krosovar :}}} spored men tfa shte ti pomogna mislq 4e gardite ti sa podse4eni ?! ili se laja ;}
06.03.04
20:24
виж ся, програмата ми ми понася идеално, но ми трябва уражнение което да си вкарам по случай изписаното до сега. и като цяло с изброяването на тези упражнения все едно не ми казваш нищо ... аз ако трябва да ги правя всичките ... интересуват ме практически използвани неща дали резултати при вас, а не нещо наизуст.
ако можеш помогни ми с нещо по-конкретно.
а това за подсечените гърди не го разбрах
grimEvil, лично при мен тренировките за взички мускули са на цикли, повтарящи се през 2 седмици. В едната завършвам с кофички и флайс от полулег, в другата - с пек-дек и флайс от лег.
По-здрави !!!
23.03.12
23:02
опс
Мнението беше редактирано от preslaw iwanow на 23.03.12 23:02.