Малко помощ за тренировките

15.04.07
17:32

бихте ли ми казали някаква подходяща програма за мен.. ж момента тренира с една която не е мн удачна..моля само тези  които разбират да отговорят.. ако може да ми  кажете и хранителен режим ж комплект с прграмата.. благодаря преджарително..

ръст:174
тегло:65
възраст:14 год
следващите две не знам дали трябват но за да съм сигурен
бицепсна обиколко:31 см
грудна обиколка:91 см

ходя на фитнес:вторник,сряда и петък

благодаря много предварително

Темата беше редактирана от ko3a7a на 15.04.07 17:35.

Кажи какво целиш и как тренираш в момента за да ти се дадат адекватни отговори.
Не ти трябва кой знае каква програма, нещо стандартно пробвай. По 3 упр. за гърди, рамене, трицепс, 2 за бицепс, 3 за гръб и 3 за крака, 1-2 за корем.

15.04.07
17:44

ами сегашната ми е странна.. тази която ти казжаш е добра и ще ми сжурши работа..искам да наблегна на торса и то повече на предната част и ръка.. ако може да ми дадеш програма и диета/хран. режим си златен и цена нямаш :) мерси преджарително

15.04.07
17:54

Поразрови се из сайта и ще намериш подходящата програма за теб! А това за наблягането на ръцете по добре недеи това е грешката на всеки начинаещ тренирай всички мускули !!!

1 ден - гърди, бицепс
1. лег
2. полулег
3. флайс
1. бицепсово сгъване прав с прав лост
2. скотово сгъване с дъмбел

2 ден - гръб, трицепс
1. вертикален скрипец
2. хоризонтален скрипец
3. гребане с дъмбел
4. повдигане на раменете с щанга
1. френско
2. кик бек
3. скрипец

3 ден - крака, рамене
1. клек
2. бедрено сгъване
3. повдигане на пръсти на калф машина
1. раменни преси пред гърди
2. раменно разтваряне встрани
3. хеликоптер

Сериите са ти по 3, повторенията 8 - 10. Само при краката може да ги тренираш с повечко(12 - 15) при добро желание. За корем - коремни преси от наклонена пейка 3-4 по 20 повторения.
За храненето гледай в раздела за хранене, защото там нещата са по - сложни.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 15.04.07 18:02.

15.04.07
18:08

и аз бях с такава програма първите 2 месеца като не тренирах трапец а корем правех след всяка тренировка
важно е дали си начинаещ или напреднал. тази е за начинаещ(след 1 месец тренировка за кондиция)
ако тепърва започваш ти трябва поне 1 месец тренировка за кондиция-ТЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!

Мнението беше редактирано от buhalbot на 15.04.07 18:15.

15.04.07
18:27

еми нз то4но.. по програмата старата първта тренировка я праих с 45 кг лежанка по 6.5 раменно разгаване и 7.5 за бицепс.. предложете ми не6то ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1