15.04.07
13:29
Здрасти! Аз съм съвсем начинаещ в фитнеса. Имам желание, но нямам познания. За това се обръщам към вас. Тези дни изчетох доста статии на фитнес тема(друг е въпроса колко ми попи мозъчето :) ), и разбрах, че фитнес програмите се правят индивидуално. Такам...Та ако някой може да ми състави, ще му бъда задължен :)
Та.. висок съм 188 см, тежа 102 кг. Трябва да отслабна и да се стегна. Проблемна област ми е корема и гърдите. Най-вече за тях искам да работя да ги стегна.
Друго ако трябва да кажа питайте. Мн ще съм ви благодарен, ако ми помогнете!
15.04.07
14:24
http://www.bb-team.org/workout/1291 или кръгова тренировка. Писано е за нея, ще намериш за какво става дума. Това е правилния старт.
А след това ще почна ли да свалям килца и да се стягам...в смисъл след 4-те седмици ? 10х за бързия отговор Jorku
15.04.07
14:47
Тази тренировка е за да ти влезе тялото в ритъм с натоварването. Карай по нея 2 месеца някъде и после мисли за определени цели - в случая сваляне. Отслабването зависи най вече от храната която приемаш. Това трябва да го запомниш. Във форума всяка втора тема в раздела за хранене е за НВД(нисковъглехидратна диета) която ще ти е нужна. Тя е и съпроводена с аеробно движение - тичане, велоергометър и т.н. от тоя род. Разгледай сайта bb-team.org и там ще видиш какви са тренировките използвани при намаляване на мазнините и ще се ориентираш. Ако си редовен в залата щеш не щеш ще започнеш и сам да се ориентираш как стоят нещата. Имаш и цял сайт и форум даже(много помагат, от личен опит го казвам) от където да четеш. Образовай се на тема фитнес, спортно хранене и кардио тренировки. Това е моя съвет.