малко да ми помогнете ако може

15.04.07
20:55

Значи нещо контузих крака и лекаря ми каза да не го натоварвам докато не отмине болката па и след това(сега се мажа с някакви глупости тука..).За това искам да попитам как да съчетая сега като не правя крака мускулните групи в отделните дни.Аз мислех така:
понеделник - гърди,предно и средно рамо
сряда-ръце
петък-гръб,задно рамо ,трапец
Обаче незнам дали да са така дните.Вие как мислите да разместя ли тренировките и ако искате направо ми кайете друго съчетание на МГ.
малко инфо: 14 г (след 9 дни права 15),около 7-8 месеца стаж,1.80,82 кг

Темата беше редактирана от Ален Божинов на 15.04.07 20:57.

Така ще е добре ми се струва.

16.04.07
08:26

А ще ми препоръчате ли какво да правя за предно и средно рамо като преди него правя гърди-полулег,лег,флайс(полулег),кросоувър(немога кофи).Макарче кросоувъра не го чуствам много на долната част ама така съм чел тук и си го права : )За пръв път си променям толкова много програмата и съм малко объркан.Мерси предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1