Ех тези гърди

DA

15.04.07
15:38

Здравейте.Първо да ви дам малко инфо за мене.Значи на 15 години съм висок  176 см и тежа 63 кг.Саб съм.Но имам голям проблем с гърдите(зърната им).В 6-ти клас бях денел но на визочина пораснах и се оправих от самосебеси но гърдите останаха така.Незнам може да е от пубертета.Ходя на лостове правя си коремни преси сичко.Като общо тялото ми е хубаво но когато са ми виснали зърната умирам от яд :( незнам какво да правя но когато ми изтръпнат стават добре.Моля ви даите ми съвет :)Благодаря ви!!!

AS

15.04.07
16:11

Започни да ходиш на фитнес.

DA

15.04.07
17:22

само това некой друг нямал ли е такива проблеми :)

15.04.07
17:28

какъв пробел?
това се забелязва при доста хора от пубертета е и от това , че си бил дебел (с извинение)
почни да ходиш на фитнес и по споко , при някои се появява при други не , при някои се маха по бързо при други по бавно нема как живот :)

DA

16.04.07
13:43

маняци я кажете да отидали на специалист?Това не е нормално не съм виждал човек с такива зърна напрово кат се вида в огледалото се отврашавам .И при какъв ?

16.04.07
14:28

Упражнения за зърна няма. Не мога да кажа дали като понатрупаш мускулна маса в гърдите няма да ти се пооправи проблема. А и какво означава, че те са овиснали. Как може самото зърно да овисне? Нищо не ти пречи да пробваш с тренировки и ако не стане да посетиш специалист.

DA

16.04.07
15:02

забелязъл съм даже,че едното зърно е по виснало от дръгото ужасно е :(

16.04.07
18:49

ако не та мързи отиди на специалист , обаче е нормално да са леко виснали виж вечи ако опират пода бягай още сега и моите бяха леко виснали , но се опраиха

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1