нещо за краката

15.04.07
21:15

здр тренирам вкъщи и за сега всичко варви супер обаче не нямирам никакво упажнение за краката.ако може да помогнете с нещо :) мерси предварително

15.04.07
21:41

Пистолет (клек на един крак), напади, български клек. Това без уреди. Не си казал имаш ли такива или не.

15.04.07
22:37

оо да забравих имам 2 дъмбела така че силно казано че имам уреди :)

16.04.07
08:32

казано от Петко К на 15.04.07, 21:41:

Пистолет (клек на един крак), напади, български клек. Това без уреди. Не си казал имаш ли такива или не.

Петко К, извинявам се, че се вмъквам тука дето не ми е мястото, но понеже ги споменаваш, моля те обясни ми какво е това пистолета. Мислех, че е да се качваш с един крак върху столче например, но това не може да се нарече клек на един крак. Мерси и извинявайте

16.04.07
11:49

Ами клек на един крак. Вдигаш единия крак напред и клякаш само на един.
http://www.powerathletesmag.com/images/pistol1.jpg
Доста е трудно и изисква много сила и координация, не е за начинаещи всъщност. Аз бих препоръчал да се почне с нападите и българския клек, които са по - лесни.

16.04.07
14:53

Оле, колкото и да се спуквам от тежък (за мен поне) клек, това не мога да го направя!!!

16.04.07
19:57

пистолета е много хубаво упражнение и аз неможех да го правя ето как успях
почнах отначало с по 2-3 клякания като на вдигането се придърпвах леко с ръка и тъй свикнах и сега си ги прая по 10-12 на серия обаче влиза много лудо :)
туй опражнение го скивах от Рос намайт някъв луд дет праи само нестандартни тренировки , там той го праи с тежести ( е аз ощи немога , но и до там ще гледам да стигна )

http://www.rosstraining.com/articles.html - там има няколко видео демота , които са интересни за който го интересува :)

23.04.07
21:06

Абе, гледам аз темата и да напиша, за да попитам... Всичко тренирам тирииририри и т.н, но краката по-специално “баджаците” :D са ми голями(не чак толкова, но достатъчно) бих искал, ако някой може да ми даде съвет за начин на трениране при който да ги намала или евентуално орелефя...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1