Неприятно парене

13.04.07
22:42

Когато е студено времето всички травми ми се обаждат,но най-много ме притеснява това,че когато кръста ми е гол и се разхождам по улицата като посегна с левия крак да се кача от улицата на тротоара в дясно на кръста все едно някой ме почуква.Първия път като ми се случи си помислих,че някой познат ме почуква да се обърна,но за моя изненада си бях сам.Сега като се затопли времето и ходя без потник много често ми се получава така и това ме притеснява при тягата и при клека.Мисля си че може да ми стане нещо и не мога да се вложа максимално.Може ли това да е от прекаленото натоварване на нервната система,което се получава при системните двуразови тренировки или е някаква контузия,на която трябва да обърна по-спецялно внимание? Надявам се да ми дадете отговори базирани на нещо,а не само догатки.Мерси предварително

14.04.07
10:07

Еми догатки само естествено. Ако можеше да сме точни, нямаше да са изобретени рентрена, очната ставка и т.н. :)

Иначе симптомите не звучат добре. Леко да си вдигнеш крака и да имаш подобен симптом, не е безобидно според мен. Напомня за пътя към дискова херния, до колкото знам...

Иначе, какво е това да ходиш по улицата с гол кръс...? Сори за въпроса, ама ти жена ли си? И така да е, пак не трябва да го правиш.

Споерд мен имаш нужда от почивка, а не от двуразови трен.

14.04.07
14:16

С гол кръст искам да кажа че съм без потник, а съм с тесна талия и доста по-широки рамена и повечето блузи ми се веят като пелерини около кръста.Като си вдигна левия крак нямам проблем,а само като се качвам с него от улицата на тротоара.Докато се качвам по стълбите за вкъщи само на първата стъпка усещам паренето после вече се нагласва и отминава.

15.04.07
07:13

Пич, аз не съм в2иждал боеспособен човек, който да си ‘нагласва’ нещо преди тренировка. Просто се загрява. Тялото не е конструктор, който трябва да си сглобяваш. Явно имаш накякъв проблем.

Аз също имам сериозна разлика кръст рамене, ама кръста ми никога не се разголва при никакво движение. Явно си взимаш прекалено тесни тениски. Като жени, който като глякат и гърба им е гол понякога от цепката на задницата до над бъбреците... ама това не е добре, настива се.

Най-добре отиди на ортопед. Наистина симптома звучи като за дискова херния. Не се панирай, има голям шанс да не е това, но ти се подсигури.

Поздрави.

15.04.07
09:05

Бех на доктор оказа се това което мислех.Претоварване следователно продължавам с двуразовите тренировки от днес

16.04.07
17:41

Според мен е предвестник на контузия, внимавай много. Моя съвет е да поотпуснеш малко

16.04.07
20:29

маи си си прецакал кръста брато и баща ми беши така болеше го кръста болеше го той си слага колан за затопляне не е добра идея да ти духа на кръста , но по същество и него го болеши от времи на времи като дига нещо тежко (не точно твоя случай) , но един път от кръста травмата отиде чак до кракът (не помня кой) и неможе да ходе болеше го постоянно и куцаше и тогава отиде на нагревки и сега е по добре , но това е травма и не минава и трябва да се внимава с нея , дано твойто не е такова обаче бтале отиди на лекар по добре кръста си и**ло мамата !!!

16.04.07
21:22

казано от ASTOR на 16.04.07, 17:41:

Според мен е предвестник на контузия, внимавай много. Моя съвет е да поотпуснеш малко

Отпускам ;)  от 18 съм едноразово.Днес тренирах на макс и всички резултати са ми с по 5 кила повече на клека и лега и 10 на тягата.Болка докато тренирам няма а и вече си нося стреч потника :D и съм бомба.Мерси на всички ви че се отзовахте ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1