Коя част от мъжкото тяло ?

16.04.07
17:14

Дами , знаете , че една част от мъжкото съсловие работи по тялото си именно за вас. Пускам темата по молба на приятел , всякакви коментари са добре дошли !

Темата не е свързана с тренировки или хранене затова я преместих  в “Извън спортния център”.
Jorku

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 16.04.07 17:17.

17.04.07
19:15

Преди около час си мислех да пусна точно такава тема! Добре ще е, ако дамите обясняват защо гласуват точно така.

Мисля, че ще е доста интересно за мъжете в този форум да видим крайните резултати.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 17.04.07 19:17.

17.04.07
20:34

Имало е много подобни теми.По принцип не трябва да наблягаме на определена област, получава се дисбаланс който не е хубаво нещо

17.04.07
20:53

Само и единствено пояснението “мускул” в скобите предпазва от единодушен трибуквен (незцензуриран) или петбуквен (цензуриран) отговор.
По-добре да беше пуснал темата в някой “женски” форум, където са по-незапознати.

17.04.07
21:35

Обърках се и щракнах на гръб.
Аз лично мисля ,че липсва отговор в анкетата “цяло тяло”Не мога да си представя как мъжа ми ще набляга да кажем само на бицепс/или който и да е друг мускул/ и аз ще го харесвам  :ahhh:
Единственото нещо към което нямам претенции това е преса ,даже мисля ,че на един добре сложен мъж който тренира всички мускули му отива малко коремче/казах малко и имам предвид наистина малко/
Дано съм помогнала :)
Аз си мислех ,че само някои жени тренират така по един мускул  :roll:

Мнението беше редактирано от aleks_k_b на 17.04.07 21:36.

18.04.07
08:29

казано от chicksey на 16.04.07, 17:14:

Дами , знаете , че една част от мъжкото съсловие работи по тялото си именно за вас. Пускам темата по молба на приятел , всякакви коментари са добре дошли !

Темата не е свързана с тренировки или хранене затова я преместих  в “Извън спортния център”.
Jorku

Искате ли мнение от дама? ;)

За мен лично няма нещо по-привличащо от гърдите на мъжа :) Особено гушкането - ммм :) Замечтах се..

Разбира се, сексапилът се крие в много неща - дори в пръстите на ръцете на мъжкия пол, като чисто психологически - зависи от начина, по който мъжът докосва :)
За мен самата е като напасване - постепенно се ‘нагаждам’ към човекът, с който съм и честно казано само и единствено той ми се струва сексапилен. Шашава рабУта, но от 2 години и отгоре не се е намерил представител на мъжкия пол, който да ми влияе по този начин :)

18.04.07
08:57

Значи, не мисля, че с тази тема авторът е искал съвет от жените на коя мускулна група да набляга. Разбира се, че трябва да се набляга на всички и да се търсят най-вече хармония и пропорционалност. Въпросът е по-скоро,  на коя мускулна група държите най-много и гледате първо нея. Примерно, повечето ми познати момичета посочват  на първо място ръцете и на второ гърба.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 18.04.07 08:58.

18.04.07
09:14

За жалост нямаше възможност да се избере повече от 1 отговор в анкетата, защото наистина няколко са нещата, които ме впечатляват в един мъж. А именно рамене, гърди и ръце. Не ми се смейте ама от ръцете най-много гледам самите длани и пръстите (това от тренировки не се постига). А, и да допълня, че масивния гръб и хубав трапец над него много ми радват окото. Абе то май всичко стана :))

Мнението беше редактирано от peterinka на 18.04.07 09:16.

18.04.07
09:16

казано от peterinka на 18.04.07, 09:14:

За жалост нямаше възможност да се избере повече от 1 отговор в анкетата, защото наистина няколко са нещата, които ме впечатляват в един мъж. А именно рамене, гърди и ръце. Не ми се смейте ама от ръцете най-много гледам самите длани и пръстите (това от тренировки не се постига).

Ако прочетеш моя пост ще видиш, че хич нИ е смешнУ ;)

И аз обожавам пръсите и дланите :) Особено ако те знаят как да докосват ;)

02.05.07
20:12

Крака са ми любимите, особено огромни и релефни

02.05.07
20:52

Пропорционалното развитие на мускулите винаги е хубаво, но има 2 мускулни групи, които за мен, дори да си слаб, може да са неприлично развити и релефни - гърдите и корема.

03.05.07
07:21

Като цяло съм фен на футболен тип спортно мъжко тяло - с развити крака и глутеуси. Винаги гледам първо краката, после дупето, ако се обърне в гръб. НО гласувах за гърдите, защо ли?
Гласувах за гърдите, понеже те са изключително ерогенни както с мускули, така и плоски. Да, за мъжките говоря, да не си помислите друго.  ;-P

09.05.07
11:55

казано от aleks_k_b на 17.04.07, 21:35:

Обърках се и щракнах на гръб.
Аз лично мисля ,че липсва отговор в анкетата “цяло тяло”Не мога да си представя как мъжа ми ще набляга да кажем само на бицепс/или който и да е друг мускул/ и аз ще го харесвам  :ahhh:
Единственото нещо към което нямам претенции това е преса ,даже мисля ,че на един добре сложен мъж който тренира всички мускули му отива малко коремче/казах малко и имам предвид наистина малко/
Дано съм помогнала :)
Аз си мислех ,че само някои жени тренират така по един мускул  :roll:

Аз гласувах за гръб,но определено цялото тяло трябва да е съразмерно.Вчера в залата видях едно момче,със страхотно тяло от кръста на горе,и спускайки поглед по-надолу  :red: забелязах две “съчки”  :bug: Момчета,тренирайте и краката,все пак от там идва опората!

FI

11.05.07
06:26

Гръб! Просто ми е слабост.

казано от YODA на 02.05.07, 20:12:

Големи крака=голям кеф!
Иначе след крака са раменете.

16.05.07
17:53

Крака и задник! ;-P

MO

16.05.07
21:49

казано от kyc-kyc на 16.05.07, 17:53:

Крака и задник! ;-P

Какво имаш предвид ,всмисъл добре развити крака и задник(обемни)
или релефни?

16.05.07
22:39

казано от morphey на 16.05.07, 21:49:

Крака и задник! ;-P

или релефни?

Харесвам добре развити крака и задник- обемни. По възможност и поизчистени... %-P

19.05.07
15:56

абе анкетата само за жени ли е щотооо ... (wasntme)

19.05.07
16:47

Честно казано, силно съм изненадан, че ръцете взеха толкова малко точки. Ако бяха гласували само жени, мисля че ситуацията щеше да е различна :)

20.05.07
11:43

аз гласувах за ръце (може би щото най-много ми куцат), но беше доста чудене на кое да щракна - според мен не може да се отлечи само 1 мускулна група :)

25.06.07
13:17

“циците” :)

25.06.07
15:10

казано от YODA на 02.05.07, 20:12:

25.06.07
18:50

Чесно казано гърба и краката са ми любимите тренировъчни дни и с удовлствие бих ти тренирал всеки път, но както вие знаете ще се получи дисбаланс :) Иначе ми е удоволствие всяка една МГ да тренирам.

25.06.07
19:34

На мен любимите ми мускулни групи са ръцете(бицепс,трицепс) и гърба :) .Това са и най-силните ми страни на тялото и МНОГО си ги харесвам :P(особено като гледам снимки мои от декември когато почнах да тренирам и сега ;) ) .Но определено се стремя към излизането на яве на плочки и оформянето на гърди :) .Най-важните мускулни групи за мен са това и сега се стремя да оправя тях ;)

казано от kyc-kyc на 16.05.07, 22:39:

казано от morphey на 16.05.07, 21:49:

Крака и задник! ;-P

или релефни?

Харесвам добре развити крака и задник- обемни. По възможност и поизчистени... %-P

Брей,има фенове и на огромни задници. И аз се кефя кат в раменете съм 120, а в задника 140. Макдоналдс и КФС руллз ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1