Казейна много гаден на вкус? Какво да добавя за овкусяване в шейкъра?

18.04.07
10:29

Хора помогайте :) Т’ва нещо не се пие!

18.04.07
11:25

Търси си някакъв течен подсладител.Нещо от сорта на Stevia,но не знам има ли в БГ.
Иначе поне лесно ли се разбива ?

Айде глезотии сега. ;)

ИВ

18.04.07
12:05

казано от emzo на 18.04.07, 11:25:

Търси си някакъв течен подсладител.Нещо от сорта на Stevia,но не знам има ли в БГ.
Иначе поне лесно ли се разбива ?

Аз пия наспен инстанизиран казеин в момента и разтварянето му е идеално :).

18.04.07
12:43

казано от Jorku на 18.04.07, 11:28:

Айде глезотии сега. ;)

Ами моят е на NOW, уж един от най - добрите, така след първата доза едва едва съм я изпил... И хич не съм глезльо! :D хаха

Така, може ли да слагам от тези има едни като сокове 1:8 и няк’ви ей такива..?

Относно въпроса за разбиване, аз съм си взел шейкър на BSN и го разбивам в него :) Лесно е да :)

MO

18.04.07
12:53

Нали го пиеш за ефект не обръщай такова внимание на вкуса… въпроса е да действа! Пък и можеш да го разтваряш в някакъв сок например.

18.04.07
14:58

Моя е новозеландския, пакетиран от “Жълто” - Primary Nutrition. Инстантен е, добре се разтваря и има дребнозърнеста структура, която се запазва и при смесването с вода. Обаче почти няма вкус и въобще не е проблем да се пие. Друг е въпроса, че като го разбия с вода мяза точно на лепило за тапети, направо е едно към едно.

ИВ

18.04.07
15:11

казано от AC/DC на 18.04.07, 14:58:

Моя е новозеландския, пакетиран от “Жълто” - Primary Nutrition. Инстантен е, добре се разтваря и има дребнозърнеста структура, която се запазва и при смесването с вода. Обаче почти няма вкус и въобще не е проблем да се пие. Друг е въпроса, че като го разбия с вода мяза точно на лепило за тапети, направо е едно към едно.

И аз пия такъв, абсолютно същият става като лепило, даже днес ходих да питам жената дали е нормално да става така :).

Както казаха по-горе - важното е да действа !

AC/DC, ти на НВД ли беше ?

18.04.07
16:37

казано от Nosferatu на 18.04.07, 15:11:

казано от AC/DC на 18.04.07, 14:58:

И аз пия такъв, абсолютно същият става като лепило, даже днес ходих да питам жената дали е нормално да става така :).

Както казаха по-горе - важното е да действа !

AC/DC, ти на НВД ли беше ?

И продължавам да съм.

DN

18.04.07
18:32

Ако нямаш проблем с лесно натрупване на подкожни мазнини си вземи топинг това е с което поливат поничките то е много сладко и аз с него си овкусявам става къщо и с 1 таблетка захарин :)

18.04.07
22:41

Вместо да го овкусявате, може да пробвате друго. Докато го пиете си затворете носа с ръка (с щипка). Така няма да усещате никакъв вкус - гарантирам ;)

19.04.07
11:55

Все ще измисля нещо... Ам то не е проблем да няма никакъв вкус, ама ... то има и то ужасен :) Иначе съм доволен :)

TB

21.08.07
06:17

Добре, не разбрах как се овкусява :)
И аз от вчера пия казеин на NOW и е меко казано гнусен.
Може ли например да го приемам с прясно мляко или нещо друго?
Вчера направих грешката да го разбия в блендер (някой ми гепи шейкъра деба!) и стана една пяна... Алеле :)

TR

21.08.07
08:56

Ами може да добавиш Step или Tang. Можеш и ванилийка ако искаш, ако е само за вкуса тези неща ще ти свършат работа според мен. Аз степ и танг прилаам сега при изварата, че иначе няма изяждане тва чудо :).

Лека

22.08.07
13:11

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ ЗЕМИ НА ON

23.08.07
08:31

казано от tbby на 21.08.07, 06:17:

Добре, не разбрах как се овкусява :)
И аз от вчера пия казеин на NOW и е меко казано гнусен.
Може ли например да го приемам с прясно мляко или нещо друго?
Вчера направих грешката да го разбия в блендер (някой ми гепи шейкъра деба!) и стана една пяна... Алеле :)

Като имаш блендер, сложи вътре и един банан и една лъжица мед (освен ако не си на НВД).

TB

28.08.07
06:24

Снощи го метнах в блендера с 250-300мл. сок праскова на Pfaner и срана разкош :)
Като нектарите, дето едно време ги продаваха в стъклени бутилки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1