18.04.07
10:29
Хора помогайте :) Т’ва нещо не се пие!
Търси си някакъв течен подсладител.Нещо от сорта на Stevia,но не знам има ли в БГ.
Иначе поне лесно ли се разбива ?
18.04.07
11:28
Айде глезотии сега. ;)
18.04.07
12:05
казано от emzo на 18.04.07, 11:25:
Търси си някакъв течен подсладител.Нещо от сорта на Stevia,но не знам има ли в БГ.
Иначе поне лесно ли се разбива ?
Аз пия наспен инстанизиран казеин в момента и разтварянето му е идеално :).
18.04.07
12:43
казано от Jorku на 18.04.07, 11:28:
Айде глезотии сега. ;)
Ами моят е на NOW, уж един от най - добрите, така след първата доза едва едва съм я изпил... И хич не съм глезльо! :D хаха
Така, може ли да слагам от тези има едни като сокове 1:8 и няк’ви ей такива..?
Относно въпроса за разбиване, аз съм си взел шейкър на BSN и го разбивам в него :) Лесно е да :)
18.04.07
12:53
Нали го пиеш за ефект не обръщай такова внимание на вкуса… въпроса е да действа! Пък и можеш да го разтваряш в някакъв сок например.
Моя е новозеландския, пакетиран от “Жълто” - Primary Nutrition. Инстантен е, добре се разтваря и има дребнозърнеста структура, която се запазва и при смесването с вода. Обаче почти няма вкус и въобще не е проблем да се пие. Друг е въпроса, че като го разбия с вода мяза точно на лепило за тапети, направо е едно към едно.
18.04.07
15:11
казано от AC/DC на 18.04.07, 14:58:
Моя е новозеландския, пакетиран от “Жълто” - Primary Nutrition. Инстантен е, добре се разтваря и има дребнозърнеста структура, която се запазва и при смесването с вода. Обаче почти няма вкус и въобще не е проблем да се пие. Друг е въпроса, че като го разбия с вода мяза точно на лепило за тапети, направо е едно към едно.
И аз пия такъв, абсолютно същият става като лепило, даже днес ходих да питам жената дали е нормално да става така :).
Както казаха по-горе - важното е да действа !
AC/DC, ти на НВД ли беше ?
казано от Nosferatu на 18.04.07, 15:11:
казано от AC/DC на 18.04.07, 14:58:
И аз пия такъв, абсолютно същият става като лепило, даже днес ходих да питам жената дали е нормално да става така :).
Както казаха по-горе - важното е да действа !
AC/DC, ти на НВД ли беше ?
И продължавам да съм.
18.04.07
18:32
Ако нямаш проблем с лесно натрупване на подкожни мазнини си вземи топинг това е с което поливат поничките то е много сладко и аз с него си овкусявам става къщо и с 1 таблетка захарин :)
18.04.07
22:41
Вместо да го овкусявате, може да пробвате друго. Докато го пиете си затворете носа с ръка (с щипка). Така няма да усещате никакъв вкус - гарантирам ;)
19.04.07
11:55
Все ще измисля нещо... Ам то не е проблем да няма никакъв вкус, ама ... то има и то ужасен :) Иначе съм доволен :)
21.08.07
06:17
Добре, не разбрах как се овкусява :)
И аз от вчера пия казеин на NOW и е меко казано гнусен.
Може ли например да го приемам с прясно мляко или нещо друго?
Вчера направих грешката да го разбия в блендер (някой ми гепи шейкъра деба!) и стана една пяна... Алеле :)
21.08.07
08:56
Ами може да добавиш Step или Tang. Можеш и ванилийка ако искаш, ако е само за вкуса тези неща ще ти свършат работа според мен. Аз степ и танг прилаам сега при изварата, че иначе няма изяждане тва чудо :).
Лека
казано от tbby на 21.08.07, 06:17:
Добре, не разбрах как се овкусява :)
И аз от вчера пия казеин на NOW и е меко казано гнусен.
Може ли например да го приемам с прясно мляко или нещо друго?
Вчера направих грешката да го разбия в блендер (някой ми гепи шейкъра деба!) и стана една пяна... Алеле :)
Като имаш блендер, сложи вътре и един банан и една лъжица мед (освен ако не си на НВД).
28.08.07
06:24
Снощи го метнах в блендера с 250-300мл. сок праскова на Pfaner и срана разкош :)
Като нектарите, дето едно време ги продаваха в стъклени бутилки :)