18.04.07
21:07
преди Нова година бях адски мазен дебелак от тогава реших да отслабвам и тренирам9и преди съм тренирал).бях 109-110 килограма сега съм 97 и смея да твърдя че доста съм се стегнал :red: но все още на гърдите има една част която виси в смисъл някакво гадно такова под зрънцето и самото то навън е мекичко т въпроса ми е с долни или горни гърди да изчистя тази част ?и още нещо как да правя долната част на корема понеже аз знам само нормално коремни преси с които си правя корема ?мерси предварително :)
Темата беше редактирана от Георги Попов на 21.04.07 13:06.
И аз съм имал същия проблем - обаче сваляне от 125 на 95 за 5 месеца. Няма начин да не поувиснеш - това освен подкожна мазнина е и кожа (самата кожа се е раздула). От когато свалих тези килограми минаха 2 години, и чак сега мога да кажа, че гърдите ми се изпълват от мускул. Както и да е, в твоя случай ще препоръчам за доизчистване на мазнините да караш колело 30-ина мин. след тренировка или сутрин на гладно. Ако смяташ, че си махнал мазното от долната част на гърдите - тренирай здраво за да изпълниш “кухото” място с мускул. Ако обаче защипваш мазнина - кардиото е решението. Има риск ако наблегнеш здраво на долните гърди да стане даже по-грозно, а като се замисиш ако тренираш повече горните - ще дръпнеш кожата нагоре. Така, че постоянство и всичко ще си дойде на мястото.
19.04.07
12:51
;) ми като гледам само ти ми отговаряш на всички теми :cheese: благодаря ти.ми имам още да свалям мазнинки но колело нямам и вечер или сутрин тичам .Това няма ли същия ефект ?
19.04.07
12:54
Бягането даже е по - добро.
19.04.07
13:12
екстра защото са ми казвали че мн топяло мускулна маса от горната част на тялото
19.04.07
13:15
Ако е прекалено, да. Ти по колко време тичаш, с какъв пулс, колко пъти седмично и на колко си години?
19.04.07
21:12
ами тичам 4-5 пъти седмично на 19 години съм а пулса не съм го мерил ама доста ми се разтупква сърчицето първите 5 минути после се успокоява.тичам по 15-20 минутки най-много 25 :)
19.04.07
21:20
Добре звучи.
Само едно нещо ще кажа, което надявам се да сте го усетили и по себе си - кардиото е по-добре да бъде по-дълго и по-умерено (30 -45 мин), отколкото кратко (15 мин) и разсипващо. Целта е да накараме организма да гори мазнини, вместо глюкоза, а това просто не може да стане толкова бързо - все пак това са си биохимични процесим, над които нямаме контрол.
20.04.07
08:09
ами да аз не тичам бързо просто гледам да подскачам и колкото се може повече да натоварвам краката :).след тези 20 минути мога и още да тичам но се страхувах да не изгоря мн мускулна маса.сега вече ще тичам по повече щом смятате че с лицеви опти и кофи ще я запазя :)