Въпрос за тренировка един път седмично

17.04.07
21:09

Здравейте на всички! Значи хода на фитнес от 5,6 месеца не съм направил нищо собенно ,но сега ми се налага да го намаля до 1 път седмично принципно ходех по  3 пъти  с 2 дни почивка,но просто не искам да губа форма,да не давам голяма почивка на мусколите :) ,мисълта ми е какво може да ми препоръчате да права 1 път  седмично за да поддържам поне форма за околко 2 месеца след което пак ще започна нормални тренировки :).Мойта идея е горе долу по 2 основни упражнения на група,ако имате идеи моля да ги споделите:),благодаря предварително:)

Темата беше редактирана от Shadow_Hunter на 18.04.07 09:12.

Толкова. 2 за гърди, 2 за гръб, 2 за крака, 1 за трицепс, 1 бицепс, 1 рамо и 1 корем. Ще стане супер тренировка за 1 път седмично мен ако питаш. С времето може да увеличиш малко обема, но тя така и така ще си е дълга тренировката май така че внимавай.

17.04.07
22:37

Ахам ами примерно 3 серии полулег 3 лег след това 3 серии на скрипеца трицепс псле гръб на двата скрипеца по 3 серии бицепс с дъмбели и накрая малко рамо с дъмбели и крака и корем малко.Как смятате да ли така е добре наистина много става ама просто немога повече пъти да хода в момента дано поне запаза малко форма :(

Гърди, гръб, рамо, бицепс, трицепс, крака.
Така да са ти наредени групите, една бутаща, една дърпаща и така до края.

18.04.07
13:36

пич, с 1 път седмично само ще си подържаш мускулната треска, а нищо няма да направиш. Пробвай в този 1 път да тренираш м. групи, които не можеш да тренираш на лостовете или вкъщи. :)

18.04.07
13:42

казано от 5koff на 18.04.07, 13:36:

пич, с 1 път седмично само ще си подържаш мускулната треска, а нищо няма да направиш. Пробвай в този 1 път да тренираш м. групи, които не можеш да тренираш на лостовете или вкъщи. :)

Абсолютно съм съгласен.Не може да имаш напредък с една тренировка седмично.Само ще си се раздвижваш,без да има полза,освен мускулната треска.Опитай да намериш по1час и още два дена

18.04.07
16:18

Ок момчета мерси за съветите ще помисла точно как да го направа а иначе то е ясно ,че няма да има напредък просто искам  горе долу да поддържам форма докато започна пак нормални тренировки :)

19.04.07
14:33

Eдин приятел тренира веднъж седмично и има напредък. Но все пак е начинаещ.
Програмата му е тази, ако си спомням правилно:
1. Лежанка - 4х5-6
2. Лег - преса - 4х6-10
3. Бедрено сгъване и разгъване в суперсерия - по 4 серии
4. Вертикален скрипец - 4х6
5. Хоризонтален скрипец - 4х6
6. Бицепс с дъмбели - 4х6-8
7и8. Корем на машина и коремни преси от наклон по 4 серии. 70 минути всичко.
Аз също съм тренирал веднъж седмично и имах напредък, нищо, че не бях начинаещ.

20.04.07
19:25

казано от МИЛЕ на 18.04.07, 13:42:

казано от 5koff на 18.04.07, 13:36:

Абсолютно съм съгласен.Не може да имаш напредък с една тренировка седмично.Само ще си се раздвижваш,без да има полза,освен мускулната треска.Опитай да намериш по1час и още два дена

Ма вие сериозно ли :) :) я земете прочетете нещо дето не го пише в интернет. С един път седмично може да се провежда напълно пълноценна тренировка по културизъм с която да качваш и маса и сила- ама треа да знаеш кое как да сложиш!
Може да пробваш с 20 повторения клекове - не е за хора с лабилна психика ;) и да го редуваш през седмица с мРътва тяга 15-ки кекеке , може да включиш едни кофи - това зависи от твоята стрултура на тялото - това ми е най-интересното в този форум - как аджеба(турцизъм ) някой хора дават смело съвети наляво и надясно без да знаят на кого- колко килограма, години, конструкция на тялото, метаболизъм....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1