Какво мислите за метросексоалните мъже?

Прескочи до:

20.04.07
18:43

Какво мислите за тези лакирани маникенчета. Мене хич не ме кефят дори по скоро ме дразнят. Питам защото гледам един от моя клас му лъщят ноктите, а сега му гледам на Скайпа официялно си е признал, че е метросексоален. Не мога да ги разбера като им поникне косъм и ПАНИКААА обикалят 3 фризюорски салона и са готови. Влагат толкова усиля в нещо безмислено, ако му вкараш една ще се разглоби на диадема пръстен, гривна и т.н. Аз искам ръцете ми да са мусколести а не да лъщят. Не е ли така Мъж ли си или мека китка..

Скоро се появи това явление в България. Нормално, обществото трябва да се развива в някаква посока. На мен лично не ми пречат. Всеки си има мнение и разбирания. По същия начин може да обсъждаме металите, рокерите, скиновете и всички там разновидности на личността.

20.04.07
19:11

Ако напиша това, което наистина мисля за тях, най-вероятно ще ми изтрият поста. Ще се огранича с това, че за мен тези индивиди са представители на трети пол, който седи посредата между мъжете и жените. Правилното месоимение за тях не е “той”, а “то”.

20.04.07
19:12

всякакви ги има :) не може сички да са здрави  ;-P ама и мен лично тея ме дразнят някви меки китки...

20.04.07
19:14

казано от Jorku на 20.04.07, 18:57:

Скоро се появи това явление в България. Нормално, обществото трябва да се развива в някаква посока. На мен лично не ми пречат. Всеки си има мнение и разбирания. По същия начин може да обсъждаме металите, рокерите, скиновете и всички там разновидности на личността.

Едно е да си метал, рокер, скин, друго е да си на границата с педерастията.

Но е същото явление - някой който се откроява от другия драстично.

JD

20.04.07
19:19

Да си кажа и аз не го приемам, всичко си има някакви граници определяни от куп фактори, но никой не иска зле поддържана жена до себе си, нали? Същото е и с жените! А да се проявява агресия е признак на слабост!

20.04.07
19:20

Аз като начало мисля, че темата не е за този раздел. И съответно я местя.

Мнението беше редактирано от Петко К на 20.04.07 19:21.

DN

20.04.07
19:25

Едно време го е имало също и са го смятали за болест и се е лекувало с електрошокове както повечето психични отклонения ако някой се навие да ми плаща тока отварям веднага частна клиника :)

20.04.07
20:27

казано от Jorku на 20.04.07, 18:57:

,чалгаджиите

Иначе по темата, тези стилни гей?ета будят у мен само смях като ги видя. Не може да се каже че ми пречат по някакъв начин, най-малкото пък да им се кефя. Всеки може да си се облича и да се държи както си иска щом не може да бъде забелязан по друг начин и няма други качества, които да впечатлят околните.

20.04.07
20:38

Абе...тва не е само как изглеждаш. Тия с дънките в ботушките по улицата нямат нищо общо с метросексуалността, дори може да си космат и пак да си метросексуален..

20.04.07
20:42

за всеки влак си има пътници. Още преди години излезе понятието “унисекс”. Живеем в свободна страна и всеки има право на избор. Ако ти харесва да нисиш впити дънки, да имаш повече парфюми от някоя мутреса, да си правиш прическата 50 минути сутрин и да се кефиш супер много на “Секса и града” и хаус музика, никой нищо не може да ти каже. Важното е сам да се харесваш. Аз съм останал с впечетлението, че повечето жени не ги харесват много-много тези. Естествено има и изключения.
Всичко за метросексуалните мъже http://www.guidoandluigi.com/

20.04.07
21:02

не си пожелавайте военно положение след 10-20 години. Пази Боже !!!

20.04.07
21:08

казано от locvs на 20.04.07, 20:42:

http://www.guidoandluigi.com/

Ей, това е уникално! Счупил съм се да се смея :-) Лошото е, че наистина има такива плужеци.

B_

20.04.07
22:44

тук чета много и различни разбирания за метросексуалността, Рони Коман си прави маникюр, педикюр, многобройни манипулации на лице и тяло, кола маска на цяло тяло .... той е мертосексуален!!!и кво ... ??? да не е педал или нещо .. не бъркайте хилавите “Гъзьарчета” с обезкосмените вежди и странните разбирания за модерно  с добре поддържаният мъж!!!

21.04.07
04:52

Какво мисля ли....че пазаруват в Метро :-) Такова понятие според мене няма.Измисли го един комплексиран “селски бек”

21.04.07
07:00

Нищо ново под слънцето, мисля.

Има обаче 2 важни неща:
1/ Неприятното не е, че има такава тенденция, а че тя е стимулирана от частния сектор, че и от държавния скоро може да стане. Тоест всякакви фирмички и производители на козметика, услуги и т.н. имат интерес хората да ПИЛЕЯТ пари за неща от които нямат НИКАКВА нужда. Пример: Непрекъснато ползване на парфюми< Ами парфюмите/думата е френска/ са измислени от французите които през това време не са знаели буквално какво значи баня/банята е азиатки метод/ и са били толкова мръсни, че са се мъчели да скрият вунята си.

Здравия и елементарно поддържащ хигиена мъж не смърди.  Защо му е да се парфюмира нон-стоп. Айде понякога по определен случай-ДА. Ама кубиците смърдяща сентенция, които се правят в света, е това нормално ли е? Само се замислете, че има хора които докато някой се парфюмираш за 20лв с тия пари могат да нахранят гладуващото си семейство. И то гладува не защото не му се работи, ами защото на пустинят, малко трудно да отгледаш жито... Тоест в слуая пари=интерес=козметика=антиспорт и здравословно хранене

2/ Какво е това агресивно отношение към хората. Някой си бил метро-незнам си какво. /Към автора на темата/ И на теб какво ти пука? Не е само той, който има комплекси ами и ти, щом се чувстваш длъжен да говориш за него и да го наричаш педал/мека китка/. Аз ако бях му казвам: Евала майна! Супер си се лакирал, екстра си си изскубал веждите, щом го считаш за нужно продължавай в същия дух! :D

21.04.07
09:10

казано от B_Ball_P2 на 20.04.07, 22:44:

тук чета много и различни разбирания за метросексуалността, Рони Коман си прави маникюр, педикюр, многобройни манипулации на лице и тяло, кола маска на цяло тяло .... той е мертосексуален!!!и кво ... ??? да не е педал или нещо .. не бъркайте хилавите “Гъзьарчета” с обезкосмените вежди и странните разбирания за модерно  с добре поддържаният мъж!!!

Всъщност, малко или много, всеки един от нас е някаква степен метросексуален. :P
Даже бих казал, че при билдърите е по-силно изразено - просто полагат повече грижи за тялото си.
Нито тези, които се къпят на два дни и се разхождат с ‘таралежи’ под мишниците, нито тези със изскубаните вежди, лакираните ноктета и фон дьо тена са ми група към която се определям. Едните са небрежни към себе си, а другите са вманиачение на тема ‘хал ем ай люк, фръц’ :-D
Е, аз май съм по-скоро към първите, защото никога не съм си обезкосмявал крака, ръце, гърди или гръб.. :red:
От друга страна, в никакъв случай, не мога да кажа, че съм със занемарен външен вид или лична хигиена. Просто не съм вманиачен на тая тема - гледам да съм чист и спретнат. За мен лично, това е златната среда.

Всеки има право да се разнася, както му е кеф, стига да не пречи на останалите.
На мен лично са ми смешни тоя тип  “Гъзьарчета”, както ги нарекоха по-горе. :)
Донякъде е неприятно, че малко или много се налагат като стандарт, ама аз не държа да съм фенън във всичко и на всяка цена. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 21.04.07 09:11.

21.04.07
10:40

Вие правите ли разлика между поддържан мъж и метросексуаелн !? Едното няма нищо общо с другот. Първото е задължителна норма на поведение за всеки себеуважаващ се човек, докато второто е вид изкривяване.

21.04.07
10:52

казано от Vladimir8507 на 21.04.07, 10:40:

Вие правите ли разлика между поддържан мъж и метросексуаелн !? Едното няма нищо общо с другот. Първото е задължителна норма на поведение за всеки себеуважаващ се човек, докато второто е вид изкривяване.

И къде точно е границата?
Прекалено субективно е, трудно можем да го обобщим.
Ако допреди 10-15 години е било педалско да си махнеш таралежите, то сега си е норма за хигиена.

21.04.07
10:58

Скубането на веждите и брадата, лакирането на ноктите, гланца по устните и дебилните прически някак си бягат от представата за мъжкия пол. Тук вече изобщо не става дума за поддържане, а за тенденциозно изнежване.

21.04.07
11:40

Maй..не ме разбра. :)
Имах предвид, че по някое време, тези неща няма да са женствени, а задължителни като част от ежедневната подръжка на човек.
Затова и дадох онзи пример. :)

21.04.07
11:44

Освен, че може да е на психическа основа, може да е в следствие избиване на комплекси. Много по-лесно е един 50 килограмов мъж да се лакира и залиже перчема, отколкото да си наложи че ще положи зверски труд и започне да блъска с цел да стане 90 килограмово говедо до 5 години да речем, което е доста дългосрочна перспектива и въпросния си казва, че е по-добре да е “модерен” сега отколкото да е прекрасно изглеждащ след години. Май обаче пак всичко опира до мозъка...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.04.07 13:20.

21.04.07
12:20

казано от MOHCTAPA на 21.04.07, 11:44:

Освен, че може да е на психическа основа, може да е в следствие избиване на комплекси. Много по-лесно е един 50 килограмов мъж да се лакира и залиже перчема, отколкото да си наложи че ще положи зверски труд и започне да блъска с цел да стане 90 килограмово говедо до 5 години да речем, което е доста дългосрочна перспектива и въпросния си казва, че е по-добре да е “моерен” сега отколкото да е прекрасно изглеждащ след години. Май обаче пак всичко опира до мозъка...

напълно съгласен . Много по-лесно е да идеш и един месец да дадеш една камара пари за дрех и да гледаш да ядеш само по един пакет солети, че да имаш дупе като някоя мадама ..

Иначе тия не ги знам като си фанат някоя п*тка и са  по-нежни от нея как се оправят  :-)

Метро, хетеро, бетеро...
Въобще не ми пука за тях по принцип. Все ми е тая.
Поведението им обаче дразни и напълно са заслужили лощата си слава.
Имам чувството, че на повечето от тях ни най - малко не им пука за сексуалността им. Важно е да я показват, да я изживяват, да я демонстрират пред хората.
Така де. Лично аз ако се явя пред камера първата ми работа няма да бъде да кажа: “Опаа. Ко става брачед? Аз съм едикой си и по принцип се чукам с жени.”
На тях обаче това им е първата работа, п оспецифичен, демонстративен начин. Трябва да кажат, демонстрират, и дори... да защитят “правотата” си пред обществото и да се борят уж за равнопоставеност и еманципация, а всъщност за привилегии.
Не знам, това за мен не е поведение на нормален човек! Без да споменавам ,че това поведение отблъсква евентуалните им сексуални партньори.
Таак че против тях нямам нищо. Имам нещо против това да не се държат като нормални хора, а с кой спят - не ме интересува!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 21.04.07 12:22.

21.04.07
13:22

Moнстара ...абе, донякъде си прав, но не виждам в такъв случай, каква е разликата, освен във времето...някак си не я разбирам.
Ще излезне, че и двете групи са комплексари. :P

D3BEP - ъъъъ, ама те тия си лягат със жени, просто са по-наконтени и фръцкащи се. :P

Аyo - Е, досети се де.. / бият се за по-лъскавия лак ;) /  :snake:

Едва ли само в лака е проблема. Не схващам защо ще има отделен “вид” сексуалност заради лак и да кажем червило.
Лично за мен това понятие проби с чирпанския .... не знам как да го нарека от биг брадър. Т.е. пак беше афиширано и пак се изфабрикува от нищото.
Тъй де. Иначе жените, дето не си слагат лак и червило как да ги наричаме?

21.04.07
15:20

Мъжът трябва да е мъж, жената - жена. Всичко друго е противоестествено. Нека ме нарекат нетолерантен, старомоден, расист, фашист и т.н.  - не се обиждам.

21.04.07
15:43

казано от С7АЛК3Р на 21.04.07, 13:22:

Moнстара ...абе, донякъде си прав, но не виждам в такъв случай, каква е разликата, освен във времето...някак си не я разбирам.
Ще излезне, че и двете групи са комплексари. :P

D3BEP - ъъъъ, ама те тия си лягат със жени, просто са по-наконтени и фръцкащи се. :P

Аyo - Е, досети се де.. / бият се за по-лъскавия лак ;) /  :snake:

Има мъже които и грим си слагат.
Ама поне има за какво да си говорят с жените си  :-) (и да се бият)

21.04.07
21:53

какво предпочиташ да си супер здрав и релефен и отгоре да имаш вълна кат на овца от която не може да се види нищо ?!
или да си супер гладък и целият ти релеф да изпъква.
Периодът на косматият некъпан български мачо отмина отдавна според мен.

Който не се поддържа според мен трябва да се замисли. Кола маската е началото!

Мнението беше редактирано от vanisher на 21.04.07 22:10.

21.04.07
22:04

Зависи какво се залага под метросексуален мъж . За едни това са онея които ходят по фризьорски салони и си правят педикюр и маникюр и тнт . За други това са мъжете които просто се поддържат -  това да си оскубеш веждите е нормално ако почват да ти се съединяват видимо  ;-) . За да си мъж не е нужно да  имаш косми и по петите и да смърдиш на вол , нужно е просто да харесваш жени и да имаш *уй  :cheese:  .

21.04.07
22:20

казано от GH0$T на 21.04.07, 22:04:

Зависи какво се залага под метросексуален мъж . За едни това са онея които ходят по фризьорски салони и си правят педикюр и маникюр и тнт . За други това са мъжете които просто се поддържат -  това да си оскубеш веждите е нормално ако почват да ти се съединяват видимо  ;-) . За да си мъж не е нужно да  имаш косми и по петите и да смърдиш на вол , нужно е просто да харесваш жени и да имаш *уй  :cheese:  .

точно така. тя границата е малка но според мен всеки си я сляга за себе си.
за мен е нормално да си епилараш тялото (цялото) също и да се скубят веждите. Също нямам нищо против козметика като парфюми, лосиони за тяло и т.н. + редовни солариуми и т.н. Това тяло треа да се поддържа :)

Според мен и една жена ще предпочете епилиран мъж от колкото да му търси **** в гората :)

21.04.07
22:58

Пак казвам едно е да се бръснеш друго е да ходих почти всеки ден на фризьор да носиш пет вида гривни пръстени шноли и т.н.

21.04.07
23:01

така и не разбрах какво точно ти е становището. “Аз искам ръцете ми да са мусколести а не да лъщят.”
къде слагаш ти лично границата?

SI

22.04.07
03:00

Дам, на културистите ръцете нито са мускулести, нито лъщят :D.

22.04.07
09:59

Абе, чудя се, какво ли се случва с тия метросексуалните когато попаднат в казармата!? Представете си каква трагедия е за един такъв индивид, когато докато чисти автомата си повреди маникюра или му острижат косицата 1-ви номер. Хайде, дайте малко по-сериозно. Мислите ли, че една зряла и себеуважаваща се жена ще й е приятно да си легне с човек, който използва повече помада от нея и краката му са по-гладки от нейните !?
И защо отново смесвате понятието поддържан мъж с понятието метросексуаелен!? Какви са тия глупости пак, за некъпаните и космати българи, дето миришели на вол и т.н. Не съм метросексуален, но това не ми пречи да спазвам изключително висока хигиена.

B_

22.04.07
12:21

пак казвам, че някои хора бъркат 2-та типа .... според вас(до колкото разбирам) метросексуалните мъже, са 50 килограмови нищожества, с лакирани нокти и дълги коси .... интересно ми е ... аз си махам космите на краката и корема, ходя на козметик ... но съм с гола глава и съм 90 кила ... аз към кой вид спадам ... пък и тук май не се прави разлика меджу метросексуалността и ХОМОсексуалността!!!

22.04.07
13:57

За мене обвързването на махането с космите с педалщината е доста тъпо и ограничено. Че кво, мене ако ме кефи без косми, без косми ще си ходя. И да отвреме на време си махам космите, педал ли съм..Дори мисля да ходя на солариум, щото морето май отпада. Пак не съм педал. Са вече лакирането на ноктите...мене лично ми идва в повече, затова и не го правя. Обаче не съдя хората, кой как му харесва така да изглежда. И защо да питам аз има и космати педали ?!

IN

22.04.07
15:46

Обескосмяването на краката да ама вече скубенето на вежди бие бая на педерастия....

22.04.07
16:32

Ами аз си скубя веждите но единствено защото ще почнат да ми се сливат защото имам косми по средата а иначе има едно момче кадето си ги прави супер тънки. На мен ми е смешен но той пък може и да се харесва :Д

22.04.07
17:52

А пък на мойте вежди откога им се е заканила га’жето.
Накрая ще се събудя някоя сутрин от пареща болка над носа, ще отворя сънливи очички и ще я заваря с ехидна усмивка и пинсета в ръка... :-D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1