Високо Кръвно от Фитнеса ли Е?

RO

31.03.07
16:36

Здравейте ходя на фитнес понеделник,сряда и петак. На 17 съм тренирам от 4-5 месеца.Доволен съм наедрях не се оплаквах До днес.
Този понеделник започна да ме боли глава В сряда ми измериха кравното  беше 140 на 80 след това всеки ден взимаше да спада 130-125-110. Петак пропуснах фитнес защото ми казаха,че е само от него. ЗАщо се получава така каде баркам , Като имате предвид че Януари и Февруари съм взимал креатин с Гейнар Сега цял месец не съм Пил никакви добавки.Направи ми впечатление , когато ходих тия дни да тренирам Ми беше страшно уморено след училище се вращам лягах за 30 мин да почина и отивах да тренирам,след това лягах много уморен и заспивах веднага...

31.03.07
16:53

Хора и аз така,нямам високо кръвно но след тренировка съм мн отпаднал и като легна и заспивам веднага,а не се натоварвам много даже мисля че ми идва малко.
Що така?  :down:

Мнението беше редактирано от ZARO на 31.03.07 16:55.

31.03.07
17:03

Здрасти!! А получаваш ли треперене и аз сам на 17 и тренирам от година и половина,и моето кравно се вдига супер много  дори и да не тренирам  в този ден!!Варира от 150 горна граница и сам стигала до 170 и имам силно сърцебиене!!!Знаеш ли аз ходих на кардиолог всякви изследвания дори в понеделник сам на ЕКГ за главата е това.Нормално е да те боли зашото това е признак че вдигаш кравно и аз сам така.Ти от каде си?

RO

31.03.07
17:11

казано от Dekata на 31.03.07, 17:03:

Здрасти!! А получаваш ли треперене и аз сам на 17 и тренирам от година и половина,и моето кравно се вдига супер много  дори и да не тренирам  в този ден!!Варира от 150 горна граница и сам стигала до 170 и имам силно сърцебиене!!!Знаеш ли аз ходих на кардиолог всякви изследвания дори в понеделник сам на ЕКГ за главата е това.Нормално е да те боли зашото това е признак че вдигаш кравно и аз сам така.Ти от каде си?

от хасково съм

31.03.07
17:13

получаваш ли треперене?Аз сам от бургас и ходих при един от наи добрите кардиолози в БС но ми каза че не е от сарцето?Имаш ли сарцебиене

RO

31.03.07
17:19

Ам не треперя и без сърцебиене

31.03.07
17:29

Това е добре че нямаш такива работи!!!Защото аз ги имам и е ужасно !!! Ако се чувстваш добре според мен няма от какво да се притесняваш на мен ми казаха че  леко вдигане на кравното налягане при спортистите е нормално защото сарцето е мускул следователно и то расте и окрепва а от тук и изпомпва повече крав!! :))

31.03.07
17:36

Да не е някаква пролетна умора ?  :-)

Edit: Да

Мнението беше редактирано от BobaN на 31.03.07 19:53.

RO

31.03.07
17:44

казано от BobaN на 31.03.07, 17:36:

Да не е някаква пролетна умора ?  :-)

и аз така си мисля Това твоята рака ли е ? ...

ВН

31.03.07
19:44

Робин, включи кардио в програмата си - бързо ходене на пътека 15 мин и следи пулса си и ще се оправиш за 3 седмици.

24.04.07
06:45

Винаги си мери кръвното сам ако можеш на спокойствие ...Мене като ми мерат кръвното в поликлиниката винаги е завишено по простата причина ,че винаги малко или много се притеснявам и така в нас като съм си е 120-80 а в поликлиниката 140-85 ...

24.04.07
09:32

Нема да е зле да си кажеш килата какви са ти ;) Ти хубаво си на 17,но ако си 90-100 килца не очаквай кръвно като на пилот.А може и да е от смяната на сезоните.Аз също качих кръвно тия дни ма може и от нерви да ми е щом и коста ми капеше :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1