Съвет моля !

AL

24.04.07
21:33

Значи , аз съм на 14 години, тежа около 49-51 килограма, висок съм 1,69-1,70 !! Никога не съм ходил на фитнес и в къщи не съм тренирал искам да почна да ходя, защото като се гледам много съм слаб, раката ми е много малка общо взето аз съм много слаб . Може ли някой да ми даде някакъв савет за програма ли нещо ... :(

Радвам се като чета такива постове :)
http://www.bb-team.org/workout/1359 това ти е програмата. Караш 2 месеца по нея. Образовай се на тема фитнес - чети, интересувай се, запознавай се с хората от залата в която ще ходиш.

AL

24.04.07
21:42

казано от Jorku на 24.04.07, 21:39:

Радвам се като чета такива постове :)
http://www.bb-team.org/workout/1359 това ти е програмата. Караш 2 месеца по нея. Образовай се на тема фитнес - чети, интересувай се, запознавай се с хората от залата в която ще ходиш.

Сега остана да си намеря зала мм....

25.04.07
09:49

Ядене, бате! Здраво ядене по 5-6 пъти на ден - немазно месо, риба, млечни продукти, яйца, ориз, картофи и т.н. полезни храни. Без хране не става както и да тернираш.

AL

25.04.07
11:36

казано от Vladimir8507 на 25.04.07, 09:49:

Ядене, бате! Здраво ядене по 5-6 пъти на ден - немазно месо, риба, млечни продукти, яйца, ориз, картофи и т.н. полезни храни. Без хране не става както и да тернираш.

Какви млечни продукти ??? И 5-6 пъти на ден не е ли много....?

25.04.07
11:47

Не е много аз лично мя 7 пъти на ден като се има предвид че в момента свалям мазнини.А и предполагам че щом си толкова слаб си с бърз метаболизъм така че не се ограничаваи чак толкова все пак не си някъв професионалист просто яж поне 5-6 пъти и гледаи да наблягаш на месо.Успех

AL

25.04.07
11:50

Aми, добре щом казвате ще опитам се пак досега не съм се занимавал с фитнес или да съм се мъчил да направя нещо по мене (като например да надебелея) . Така, че се вслушвам във всеки .  :)

Толко толко - 5 - 6 пъти дневно. С твоя метаболизъм на подрастващ би трябвало да можеш да се справяш прилично.

KL

25.04.07
16:25

Според мен, засега и свински пържоли примерно не му пречат с тия кила.

казано от Klimentii на 25.04.07, 16:25:

Според мен, засега и свински пържоли примерно не му пречат с тия кила.

Естествено.

AL

25.04.07
18:23

Ами.. днес в 4 часа бях на тренировка по Водна Топка преди половин час се прибрах и ядох - 3 кебапчета и 4 дробчета + салата , добре ли е ...?? Ии.. може да прозвучи смешно но какво е метаболизъм ?? И тая програма някои упражнения мисля че няма да мога да се справя с тях и някои незнам как се правят  :red:  8-/

Мнението беше редактирано от alinghi_ubs на 25.04.07 19:12.

KL

25.04.07
22:26

казано от georgim_ на 25.04.07, 18:23:

Ами.. днес в 4 часа бях на тренировка по Водна Топка преди половин час се прибрах и ядох - 3 кебапчета и 4 дробчета + салата , добре ли е ...?? Ии.. може да прозвучи смешно но какво е метаболизъм ?? И тая програма някои упражнения мисля че няма да мога да се справя с тях и някои незнам как се правят  :red:  8-/

1.Метаболизмът, най-просто обеснен, е минаването на веществата през  тялото ти. Ако имаш бърз метаболизъм, се преработват бързо и се изхвърлят през... и качваш по-трудно килца.
2.Упражненията си имат снимки и дълги обеснения в категория “Фитнес”!

AL

27.04.07
16:54

Искам да питам примерно ако немога да прая някое упражнение не че незнам как се прави ама нямам необходимата сила най просто казано от тая програма която ми даде Jorku

KL

27.04.07
18:53

казано от georgim_ на 27.04.07, 16:54:

Искам да питам примерно ако немога да прая някое упражнение не че незнам как се прави ама нямам необходимата сила най просто казано от тая програма която ми даде Jorku

От тая програма ми се вижда невъзможно само за корем, ако ти е много слаб! Примерно на някакъв скрипец или свободна тежест намали дисковете и така. Ако не можеш да дигнеш лоста, замени с дъмбели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1