27.11.04
13:57
никога не съм тренирал така но смятам да опитам.какво смятате за долупосо4ената програма:
изтласкване от тилен лег 5x8
изтласкване от тилен лег с полунаклон 4x8
флаис от полунаклон 3x8
набиране пред глава 5x8
ме4ка 5x8
4ук4ета 4x8
не ли е по добре така-2 пъти седми4но,отколкото по 1 път гърдите и гърба.пък ръцете заедно с рамото (малко не се връзва,но...кво мислите все пак) :oops:
27.11.04
15:00
АЗ сам тренирал по програма гърди+гръб,но много ме изморяваше,и я смених ;)
27.11.04
15:11
Ами няма проблем
може да си тренираш така
това че са две големи мускулни групи няма никакво значение
и аз тренирах така известно време
и беше супер
за разнообразие може така да си потренираш 2-3 месеца да видиш как е
Усnех стаh
малко са ти множко само сериите и при двете групи
Малко множко ми се види, но все пак си зависи. Смятам, че веднъж седмично ще е достатъчно по тази програма.
Ръцете с рамото с се връзват по принцип. Друг вариант е, ръцете да са си самостоятелни в отделен ден, а рамото да мръднеш при краката. Абе...врианти да искаш :D
Успех!
Пробвай така ако издържиш щото това е доста уморително (две големи мускулни групи в един ден) но от друга страна е добре да се тренират мускули-антагонисти другия ден трицепс-бицепс и т.н. Аз съм тренирал няколко месеца и така малко е изморително но се свиква важното е да има прогрес
07.12.04
17:39
Аз тренирам така (гърди и гръб заедно и рамо и ръце) да ти кажа става ,но аз го правиа защото ниамам много свободно време да се занимавам .Иначе препоручвам да тренираш гръб самостоятелно,после гърди ,ръце и рамо заедно и крака отделно .Ако тренираш здраво ще ти стига тоя цикал да го правиш веднъж седмично ,в свободните дни включвай аиробика и ще направиш страшно тяло.така съм тренирал 3 години и вярвай ми бих продължил .Хайде успех !
07.12.04
19:21
Чудех се дали мога да я приложа тая програма в моя случей. При мен 1 мускулна група я повтарям през 3-4дена. Дали е по добра комбинацията на гръб и рамо (аз така ги тренирам). Кое според вас ще дава по голям ефект. По принцип рамото ми е доста малко и исках да го изолирам.
Чудех се дали мога да я приложа тая програма в моя случей. При мен 1 мускулна група я повтарям през 3-4дена. Дали е по добра комбинацията на гръб и рамо (аз така ги тренирам). Кое според вас ще дава по голям ефект. По принцип рамото ми е доста малко и исках да го изолирам.
Трябва сам да пробваш всеки човек е индивидуален няма такова нещо при мен работи и при теб ще работи.Мисля че твоя случай е по добрия гръб, задна част на рамото ,предната част я тренирай с гърди, аз така тренирам в момента с пауза между групите от 4-6 дена.Казваш че рамото ти е малко ами тогава му дай приоритет тренирай го в оделен ден желателно е в деня след почивката и с основни упражнения ще дръпне след някой месец.
09.12.04
01:19
Мерси за съвета, ще го обмисля :roll: , аз и без това ще правя корена промяна след нова година в начина ми на трейнинг, че тоя ми е**ва майката :evil: . Ако успея да събера пари за стероиден цикъл ще карам пак 3 към 1 като сегашната ( идеята ми беше да привикна към това натоварване - всеки ден фитнес, повтаряне на мускулна група през 3-4 дена, че като почна да зобя да не се контузя ). Но ако не успея с парите до тогава, промяна ще има 100% :!: