Малко съвет!

27.04.07
19:00

Искам да попитам нещo. Въпросът ми  е дали ще имам някакъв напредък ако тренирам по тази програма :
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб , корем ( в програмата обикновено непише и корем , но аз искам да наблегма малко върху него)
трети ден - крака, рамо ( тук също непише за рамото , но и над него искам да наблегна )
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка
седми ден - почивка

27.04.07
19:18

2 пъти рамо и на всичкото отгоре в 2 поредни дни - това е безсмислено. Рамото можеш да го разделиш като правиш предно и средно с гърдите и задното в деня за гръб, в който да направиш и трапеца.

28.04.07
16:40

Е иначе за въпроса ми дали ще имам напредък с тази програма?

MA

28.04.07
16:51

Според мен по-добре ще е:
първи ден - гърди
втори - гръб
трети - почивка
четвърти - ръце
пети - рамо
шести - крака
седми - почивка
Това е щом си решил да тренираш 5 пъти в седмицата.
Относно корема според мен е достатъчно да се тренира два пъти в седмицата. В крайна сметка за да се изкарат плочките най-важно е правилната храна и кардиото.

28.04.07
17:10

казано от Marmot на 27.04.07, 19:00:

Искам да попитам нещo. Въпросът ми  е дали ще имам някакъв напредък ако тренирам по тази програма :
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб , корем ( в програмата обикновено непише и корем , но аз искам да наблегма малко върху него)
трети ден - крака, рамо ( тук също непише за рамото , но и над него искам да наблегна )
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка
седми ден - почивка

1. Като искаш толкова много да тренираш корема поне го групирай малко по добре в програмата, например 1-3-5 ден
2. Това че ще тренираш два последователни дни рамо е напълно безсмислено. Не оставяш почивка на мускула да се възстанови оптимално
3. Не уточни каква ти е целта на тренировката, така че е малко трудно да се каже дали ще имаш напредък.

28.04.07
18:10

За рамото и корема разбрах. Целта ми е ММ . Ще имам ли ефект от тази програма?

MA

28.04.07
18:52

Избрал си си много тежък сплит - 5 дни в седмицата и то без почивка между тях. По-горе писах кое за мен е по-добрия вариант, като се стремиш тренировката ти да е до 1 час. Но в крайна сметка ти решаваш. Ако искаш пробвай по тази програма за месец и ако видиш, че имаш напредък значи си на прав път. Все пак всеки човек е индивидуален. Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1