искам 1 сьветче

26.11.04
01:32

тренирам от 2г вече 5-6месеца няма растеж на тялото на какво се дьлжи

26.11.04
01:35

Възможности : претрениране,недохранване или хормонален дисбаланс.
по-здрави

ДАй тренировъчна програма и хранителен режим, данни за себе си и цели.

27.11.04
01:28

сега тренирам 1гьрди 2грьб предмишница 3почивка 4рамо трапец 5рьце  от 2седмици вдигам по тази програма преди  1гьрди 2грьб предмишница 3рамо трапец 4рьце 5почивка висок сьм 180 90кг 40-41бицепс 113грьбна пия протеин след тренеровка и преди лягане целта да раста на размери но та сам оформен както до сега не мазен

27.11.04
01:44

Ами братле неможе постояно да растеш. Проблемат може да идва междо другото не само от претрениране на тренировката ,а ми от неправилна стоика по-време на работа и сън. Ако си с направилна стоика мускулите ти ще губят тонус и от това също може да не растеш. Може да не растеш също и зареди лоша диета и намалено освояване на храна.
по-здрави

27.11.04
13:50

аве братле кокво ште рече неправилна стоика по време на работа или сьн нешто не схванах

27.11.04
13:51

е каква е правилната стоика при спане

27.11.04
13:57

аве забравих да ти кажа че сам на 17г незнам дали това е от голямо значение и до сега никога несьм взимал никакви химии и нямам намерение да взимам :P :P :P

27.11.04
22:42

Аз съм написал по този въпрос в общи теми тренировки в темата ‘стресът”. Та неправилна стоика е когато мускулите са стегнати и опънати. Под работа имам предвит през целият ден каквото ще да правиме. Та ако едното рамо е по нагоре от другото или сме прегърбени ще натоварим мускулите и даже мускулна болка ще осетим.
по-здрави

06.12.04
11:34

Здравей! От инфото, което си дал, става ясно, че проблема не в сплита. Следователно е другаде. Дай повече инфо:
1. Цялостна тренировка преди сегашната, и сегашната.
2. Хранителен режим (най-общо)
Поне това!
Поздрави!

06.12.04
21:47

Правиш ли промени в тренировката ядеш ли достатъчно почиваш ли това е светата троица в културизма ако не спазваш и едно звено от троицата няма прогрес
Прегледай внимателно трите неща и ще откриеш сам отговора

06.12.04
23:39

еми сега смятам да почина 2седмици иначе си хапвам 5-6пьти на дин и вече сьм сменил програмата от 2седмици  :P

07.12.04
00:54

Това е начина действай

12.03.05
23:14

вече 2месеца тренирам 2дена 1 почивам ама ефект никакав сашто така пия и протеин и креатин от 1 месец пълен ташак напражо незнам какво да правя

12.03.05
23:37

Щом не качваш проблема е в недостатъчното хранене няма храна-няма разтеж ако ще и най добрата тренировка да правиш

13.03.05
12:24

аве ям като свиня по 5-6 патти на ден направо ми писна вече накрая ште се назобя яко

13.03.05
18:10

[quote author=“nikle”]аве ям като свиня по 5-6 патти на ден направо ми писна вече накрая ште се назобя яко

Аха... нали знаеш, един миг невнимание, цял живот страдание. После лекарите ще се чудят, къде ти е черния дроб, като те отворят на хирургическата маса... :lol:  :lol:

Базик си правя, ама вземи се стегни малко.

Храненето е мааса важна част. Това “ям като свиня” ме на вежда на мисълта- правиш ли разделно хранене? Защото това може да е доста вероятна причина храната да не се усвоява. Аз по едно време като се консултирах с лекар, про подобни “проблеми”, той ми каза, че може да не  разграждам добре.

Разделното хранене е нещо наистина адски добро. Може да ядеш 300г месо, ама поне знаеш, че ще се смели. А не да ядеш 100 месо, 100г ориз и 100 грама картофи +хляб и после да се чудиш защо аджиба нищо не става.

Ако не си наясно ,намери инфо по въпроса за разделното хранене и храненето като цяло.

Стягай се, дръж се като мъж и успех!

14.03.05
10:42

Оставам с впечатлението, че ако разердиш малко тренировките ще е по-добре за теб. А и мое би правиш прекалено много серии и упражнения за отделните мускули. Помисли.
Поздрави!

20.03.05
12:27

Абе на тея години си има един максимум не може на 17 да си като рони. Виж ся размени последователността по която правиш упражненията и ако не стане и това химия му е майката ама на никой не я препоръчвам !!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1