26.11.04
01:32
тренирам от 2г вече 5-6месеца няма растеж на тялото на какво се дьлжи
Възможности : претрениране,недохранване или хормонален дисбаланс.
по-здрави
26.11.04
01:35
ДАй тренировъчна програма и хранителен режим, данни за себе си и цели.
сега тренирам 1гьрди 2грьб предмишница 3почивка 4рамо трапец 5рьце от 2седмици вдигам по тази програма преди 1гьрди 2грьб предмишница 3рамо трапец 4рьце 5почивка висок сьм 180 90кг 40-41бицепс 113грьбна пия протеин след тренеровка и преди лягане целта да раста на размери но та сам оформен както до сега не мазен
Ами братле неможе постояно да растеш. Проблемат може да идва междо другото не само от претрениране на тренировката ,а ми от неправилна стоика по-време на работа и сън. Ако си с направилна стоика мускулите ти ще губят тонус и от това също може да не растеш. Може да не растеш също и зареди лоша диета и намалено освояване на храна.
по-здрави
аве братле кокво ште рече неправилна стоика по време на работа или сьн нешто не схванах
аве забравих да ти кажа че сам на 17г незнам дали това е от голямо значение и до сега никога несьм взимал никакви химии и нямам намерение да взимам :P :P :P
Аз съм написал по този въпрос в общи теми тренировки в темата ‘стресът”. Та неправилна стоика е когато мускулите са стегнати и опънати. Под работа имам предвит през целият ден каквото ще да правиме. Та ако едното рамо е по нагоре от другото или сме прегърбени ще натоварим мускулите и даже мускулна болка ще осетим.
по-здрави
Здравей! От инфото, което си дал, става ясно, че проблема не в сплита. Следователно е другаде. Дай повече инфо:
1. Цялостна тренировка преди сегашната, и сегашната.
2. Хранителен режим (най-общо)
Поне това!
Поздрави!
Правиш ли промени в тренировката ядеш ли достатъчно почиваш ли това е светата троица в културизма ако не спазваш и едно звено от троицата няма прогрес
Прегледай внимателно трите неща и ще откриеш сам отговора
еми сега смятам да почина 2седмици иначе си хапвам 5-6пьти на дин и вече сьм сменил програмата от 2седмици :P
вече 2месеца тренирам 2дена 1 почивам ама ефект никакав сашто така пия и протеин и креатин от 1 месец пълен ташак напражо незнам какво да правя
Щом не качваш проблема е в недостатъчното хранене няма храна-няма разтеж ако ще и най добрата тренировка да правиш
аве ям като свиня по 5-6 патти на ден направо ми писна вече накрая ште се назобя яко
[quote author=“nikle”]аве ям като свиня по 5-6 патти на ден направо ми писна вече накрая ште се назобя яко
Аха... нали знаеш, един миг невнимание, цял живот страдание. После лекарите ще се чудят, къде ти е черния дроб, като те отворят на хирургическата маса... :lol: :lol:
Базик си правя, ама вземи се стегни малко.
Храненето е мааса важна част. Това “ям като свиня” ме на вежда на мисълта- правиш ли разделно хранене? Защото това може да е доста вероятна причина храната да не се усвоява. Аз по едно време като се консултирах с лекар, про подобни “проблеми”, той ми каза, че може да не разграждам добре.
Разделното хранене е нещо наистина адски добро. Може да ядеш 300г месо, ама поне знаеш, че ще се смели. А не да ядеш 100 месо, 100г ориз и 100 грама картофи +хляб и после да се чудиш защо аджиба нищо не става.
Ако не си наясно ,намери инфо по въпроса за разделното хранене и храненето като цяло.
Стягай се, дръж се като мъж и успех!
Оставам с впечатлението, че ако разердиш малко тренировките ще е по-добре за теб. А и мое би правиш прекалено много серии и упражнения за отделните мускули. Помисли.
Поздрави!